Rebeka Dremelj spet NAVDUŠILA: "To sem jaz. Malo vampkasta, ker sem preveč lepo papcala in pila"

Kakšna carica! 😍 Kapo dol, Rebeka! 👏

Rebeka Dremelj spet NAVDUŠILA: "To sem jaz. Malo vampkasta, ker sem preveč lepo papcala in pila" (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
24. 8. 2021

V popolavi popolno preurejenih dopustniških fotografij je naša pevka ponovno dokazala, kako pristna in brez dlake na jeziku je – tudi takrat, ko gre zanjo.

Tokrat je Rebeka ponovno navdušila z iskreno objavo, ki je požela val odobravanja:

"Mi je rekla prijateljica – imam jaz eno tako aplikacijo, kjer se lahko shujšaš. Vem. Tudi jaz jo imam. In tudi uporabljena je že bila! Ampak zdaj je nočem!!! Hej! To sem jaz. Malo vampkasta, ker sem preveč lepo papcala in pila in se preveč veselila!

Ne smem reči, da sem zadovoljna sama s sabo, ker nisem, in se ne počutim ok, ampak mi je pa, če zamižim na eno oko, prav fajn. Fino sem jedla, fino sem pila, otroci so nasmejani, mož je zadovoljen, vse je tako kot mora bit.

Vampek gor ali dol, vam rečem! Bo prišel september, pa en kup sekirancije spet, pa telovadba, pa paleo dieta po dr. Flisovi, pa še kakšen fit izziv morda, no upam, od @andrejafreyer in bo spet vse na mestu. Zdaj je pa tako kot je. Pa kaj naj. To sem jaz. Zadovoljna, zdrava in srečna. V ogledalo pa se pač malo manj gledam v celoti!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Pred leti je sicer z zapisom "Stara, jaz letos ne grem v kopalke!" podobno navdušila svoje oboževalce in mi še danes ne moremo pozabiti njenih besed.

Rebeka, res si carica! 😍 In nam si huda točno takšna, kot si!

Preberi še: Po koncu športne kariere bomo zdaj Filipa Flisarja gledali v TEJ ODDAJI (totalno nepričakovano!)

Priporočamo tudi: TO službo opravlja Sandi Škaler, mož Rebeke Dremelj (če si se morda spraševala?)