Razkrivamo: TO je MOŠKI, ki bo osvojil srce postavne Jacqueline Kale (Ljubezen po domače)

Si za skok v prihodnost? Izvoli! 😉

Razkrivamo: TO je MOŠKI, ki bo osvojil srce postavne Jacqueline Kale (Ljubezen po domače) (foto: POP TV) POP TV
8. 11. 2020

Boš tudi ti danes gledala novo epizodo oddaje Ljubezen po domače? Če si jo vsak teden zdaj komaj čakala, potem si se zagotovo razveselila novice ustvarjalcev, ki so sporočili, da bomo od drugega tedna dalje priljubljeno oddajo gledali kar dvakrat; v soboto in nedeljo!  

To delo v resnici opravlja Tamara Korošec (Ljubezen po domače)

Kako kuuuul, kajne? 😍

Če gre verjeti številkam na spletu, potem vas od letošnjih kandidatov najbolj zanima svetlolasa Jacqueline Kale, ki je v preteklih intervjujih že razkrila, kakšen moški bo osvojil njeno srce.

Te zanima, kaj potrebuješ, da osvojiš Jacqueline? Tole!

Kot je povedala, si od svojega bodočega izbranca želi, da ima močan značaj, da je visok (vsaj višji od nje), temnolas in star največ 50 let (sama jih ima 52). 😉

Razkrila je tudi, da ne mara zadržanih in umirjenih moških, ter da si želi preostanek svojega življenja preživeti s komunikativnim moških. 

Ker tudi sama skrbi za svoje telo, od svojega bodočega moškega pričakuje enako (si vedela, da Jacqueline teče, obiskuje jogo, fitnes ter tudi boksa?).

Doroteja Knehtl (Ljubezen po domače) razkrila svojo težko življenjsko zgodbo

Priznala je, da se ji za ljubezen ne bi bilo težko preseliti, pravi da v Združene države Amerike ravno ne bi odletela, 300 kilometrov stran pa pravi, da ji nikakor ne bi bila težava. 

Koga misliš, da bo Jacqueline izbrala?

Fotografije: POP TV