RAZKRIVAMO: Se med snemanjem ceremonije kandidatke in Blaž res NAPIJEJO? (Sanjski moški)

Si v včerajšnji oddaji tudi ti ujela trenutek, ko je Eva Luna rekla, da se bo Arijanna "spet napila in govorila proti Blažu"?

RAZKRIVAMO: Se med snemanjem ceremonije kandidatke in Blaž res NAPIJEJO? (Sanjski moški) (foto: Prt Scr/POP TV) Prt Scr/POP TV
28. 11. 2022

Nedeljske ceremonije podeljevanja vrtnic v letošnji sezoni šova Sanjski moški postajajo vedno bolj napete in pestre, trenutke nervoze pred podelitvijo pa je zagotovo lažje 'preživeti' z malo 'pomoči'.

Zmeraj vidimo, da dekleta (in Blaž) tisti večer pijejo pijačo iz čudovitih kozarcev - pa je ta res alkoholna?

Na to je v včerajšnji oddaji namignila tudi zgovorna Eva Luna, ki je v nekem trenutku Arijanno obtožila, da se bo "spet napila in govorila proti Blažu". In zdaj je končno tudi jasno, ali so dekleta in fant v tistih trenutkih nervoze zares 'pod gasom'.

Sanjski moški: Ta KUL POKLIC opravlja Sukijina mama in zagotovo si jo že videla na malih ekranih

"Ali ste bili kdaj pijani na ceremonijah? Blaž mi je na tej zadnji izgledal 'vsekan', tako kot se je sam izrazil 😅," je namreč Kristino nedavno povprašal eden izmed sledilcev.

"Smo bili 😂," je na kratko odgovorila Kristina.

Hja, bodimo iskreni. Situacijo s podeljevanjem vrtnic in kratkimi, a zmeraj pestrimi zmenki v dvoje je zagotovo lažje prebroditi s kapljico alkohola. Upamo le, da dekleta (in Blaž) z njim ne pretiravajo.

Uou! Si vedela, da je Blaževa mama TA znana Slovenka? (Sanjski moški)