Razkrivamo, kdo je POP TV-jev Sanjski moški (in o njem vemo nekaj, kar nihče drugi ne!) 🤓

OMG! OMG! OMG! Tole ni *vaja*! Zdaj je znano, kdo je letošnji Sanjski moški (in mi ga že zeloooo dobro poznamo). 

Razkrivamo, kdo je POP TV-jev Sanjski moški (in o njem vemo nekaj, kar nihče drugi ne!) 🤓 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
4. 3. 2021

Pa saj ne moreš verjeti! Po tem, ko smo več mesecev čakali, da kooooončno izvemo, kdo je letošnji Sanjski moški, je danes končno napočil 'dan d'! 

Letošnji Sanjski moški je namreč GREGOR ČEGLAJ, Cosmopolitan mister leta 2017! 😍

Za Gregorjevo srce se bo to pomlad borilo lepo število krasnih žensk, Gregor pa je srca našega uredništva in bralk osvojil že pred štirimi leti, ko smo mu skupaj podelili naziv Cosmo mistra. Kako kuuuuul!

Prav njegova fotografija za Cosmo mistra je prva fotka na njegovem IG profilu, s svojim tedanjim manekenskim uspehom pa se je s spodnjo objavo in zapisom pohvalil svojim sledilcem:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GREGOR ČEGLAJ ★21☆ (@gregor_ceglaj)

"🤴🏻Mr & Mrs 👸COSMOPOLITAN ... Delaj dobro, kolikor moreš, z vsemi sredstvi, ki jih premoreš, na vse načine, ki jih zmoreš, na vseh krajih, kjer lahko, vsem ljudem, ki jih dosežeš, tako dolgo kot le zmoreš.❤️."

Gregor bo letos sicer star 31 let in prihaja iz Škofljice, tako, kot so poročali številni mediji, pa je Gregor stari znanec nogometnih zelenic. 

Poglej, kako je videti zgoraj brez:

Jeeeeeej! Bomo gledale letošnjega Sanjskega moškega? Zapiši nam v komentar! 

Fotografije: Ana Gregorič