Raay in Marjetka Vovk sta kar 5 let skrivala svojo zvezo, in TO je razlog, zakaj

Uou, še katera ni poznala te 👇🏼zgodbe? 🤔

Raay in Marjetka Vovk sta kar 5 let skrivala svojo zvezo, in TO je razlog, zakaj (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
26. 1. 2022

Raay in Marjetka sta vsem dobro poznan medijski par, v letih svojega dela na slovenski glasbeni sceni pa sta se uveljavila kot zaupanja vredna sogovornika.

Pred časom utrinke iz svojega življenja delila tudi z novinarko naše medijske hiše in spregovorila o začetkih njune zveze. Si na primer vedela, da sta kar pet let pred javnostjo skrivala svoje ljubezensko življenje?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic) on

Preveri, kaj je Marjetka odgovorila novinarki, ki jo je vprašala, zakaj:

"Razmerja nisva nikoli skrivala pred prijatelji, samo medijem nisva izdala te informacije. Vedno sva funkcionirala kot vsak običajen par, hodila skupaj na izlete, na morje, če naju je kak novinar vprašal, ali sva skupaj, pa sva suvereno odgovorila, da nisva (smeh)."

No, skrivanje se je končalo s spremembo Facebook statusa na Marjetkinem profilu, ko je glasbenica objavila, da je zaročena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic) on

Marjetka in Raay sta se sicer poročila leta 2010, skupaj pa sta kar od 18. leta starosti, zato ne preseneča, da je tudi njuna zveza doživela težke trenutke.

"Skupaj sva od 18. leta, ko sva se spoznala na akademiji. Res sva imela manjšo krizo v sedmem letu zveze in se takrat odločila raziti. Narazen sva bila natanko teden dni, nakar sva ugotovila, da se preveč pogrešava, zato sva kaj hitro spet prišla skupaj.

Nato pa so stvari tekle tako, kot morajo, in enako je še danes. Mislim, da sva na dobri poti, saj si oba želiva, da bi ta zveza trajala večno. Za to pa bova prizadevala tudi v prihodnje, seveda pa nikoli ne veš, kaj ti življenje prinese," je še povedala Marjetka.

Fotografije: Helena Kermelj

Preberi še: HOROSKOP: Preveri, česa v LJUBEZNI tvoje astrološko znamenje NIKAKOR ne tolerira

Priporočamo tudi: 5 TOP seks položajev za vrhunski začetek novega leta