Prijatelj Meghan in Harryja razkril GANLJIVE podrobnosti za njuno nosečniško fotografijo

Njun prijatelj, ki je fotografijo tudi posnel, je razkril več podrobnosti, ki so nas popolnoma presenetile!

Prijatelj Meghan in Harryja razkril GANLJIVE podrobnosti za njuno nosečniško fotografijo (foto: Profimedia) Profimedia
15. 2. 2021

Včeraj, na Valentinov večer je svet navdušila novica, da princ Harry in njegova srčna izbranka, ameriška igralka Meghan Markle pričakujeta drugega otroka.

Po tem, ko je Meghan ne dolgo od tega priznala, da je lansko poletje splavila, se jima je sreča zdaj končno nasmehnila, saj sta z romantično fotografijo svetu preko svojega predstavnika za medije sporočila veselo novico. ❤️

Poglej fotografijo, ki je včeraj preplavila splet:

Poleg fotografije sta pripisala: "Potrdiva lahko, da bo Archie veliki brat." 

Horoskop: Ženske, rojene v TEH znamenjih, ste daaaaleč najbolj stroge MAME (in katere najmanj)

Sicer pa datum, ki sta ga izbrala za naznanitev svoje velike novice nikakor ni naključje! Pred natanko 37 leti, leta 1984, sta princa Diana in princ Charles javnosti namreč povedala, da na svet prihaja princ Harry.

Ne verjameš? Poglej!

Obstaja pa še ena podrobnost ...

Fotografijo Harryja in Meghan je posnel nigerijski fotografij in njun prijatelj, Misan Harriman, ki je paru tudi čestital na Twitterju. 

"Meg, ob tebi sem bil na vajin poročni dan, ko sem lahko prisostvoval začetku vajine ljubezenske zgodbe, in prijateljica moja, ne bi mogel biti bolj počaščen, da sem lahko ujel trenutek, kako vajina zgodba raste," je povedal in razkril, da je njuno drugo nosečniško fotografijo posnel kar na svojem iPadu. 

Omenjeni fotograf je sicer posnel tudi fotografije za naslovnico britanske revije Vogue, na kateri je leta 2019 blestela tudi Meghan. ❤️

Parčku iz srca čestitamo tudi na uredništvu! ❤️

Našli smo poročne fotke Melanie in Donalda Trumpa (TOLE 👇 nas je šokiralo)

Fotografije: Profimedia