PREVERJAMO: So tekmovalci oddaje Ljubezen po domače RES plačani (in KOLIKO)?

Si tudi ti slišala govorice, da so nekateri sodelujoči plačani, ter da so stvari zaigrane? To je resnica, ki nam jo je povedala nekdanja udeleženka oddaje Ljubezen po domače!

PREVERJAMO: So tekmovalci oddaje Ljubezen po domače RES plačani (in KOLIKO)? (foto: POP TV) POP TV
19. 10. 2021

Verjetno bi se strinjala, če rečemo, da se včasih zdijo kakšni prizori iz oddaje Ljubezen po domače kot iz kakšne dobre romantične komedije. 😉

Prav zato je čisto na mesto, da si se tudi sama kdaj vprašala, ali je vse, kar vidimo na televiziji, resnično. (*priznamo, mi smo se*)

Kolegice iz tiskane izdaje revije Cosmopolitan so se zato odpravile na teren in raziskale, ali je vse, kar vidimo v oddaji resnično, ali daaaaaaleč od tega.

Jacqueline Kale (Ljubezen po domače): Razkrivamo, s čim se preživlja (in zakaj se je preselila v SLO)

Preveri!

"Producenti so puščali stvarem, da so se odvijale po svoje. "Šele pozneje so za namen povezane zgodbe morali posegati v dogajanje. Tudi zaradi naše treme so včasih morali usmerjati dogajanje in pogovore," je povedala nekdanja akterka omenjenega šova, ki pa želi ostati anonimna.

Tudi Nuša Rojs, zmagovalka oddaje Gospodin Savšreni pa je prepričana, da je v oddaji vsak pokazal svojo pravo osebnost. "Težko bi bilo dva meseca noč in dan igrati neko vlogo. Čeprav je katera to poskušala, se je hitro pokazal njen pravi obraz ali pa se je enostavno umaknila, ko je videla, da to ni mogoče. Naj tu spomnim recimo na dekleta, ki so sama zapustila šov."

Ali so sodelujoči plačani?

Zdi se, kot da se slovenski gledalci vsako leto znova sprašujemo, ali so sodelujoči v omenjeni oddaji plačani. V preteklih sezonah so na POP TV vedno znova zatrjevali, da junaki podeželja in njihovi izbranci niso plačani, saj se v oddajo potegujejo za ljubezen in ne za denarno nagrado.

Kot so še povedali na POP TV, jim pa pri iskanju novih kandidatov na pomoč priskočijo skavti, v času korone, pa so sodelujoče za novo sezono poiskali kar sami, in jih povabili k sodelovanju. 

Kot so pojasnili, so bili v preteklosti prav posamezniki, ki so jih povabili v oddajo tisti, ki so se najbolj zaljubili. 

To delo v resnici opravlja Tamara Korošec (Ljubezen po domače)

Fotografije: POP TV