Opa! Našli smo vroče fotke Indire Ekić v postelji!

Indira Ekić nas je znova presenetila in tokrat predvsem navdušila z novimi fotografijami, za katerimi pa se skriva prav posebna zgodba.

Opa! Našli smo vroče fotke Indire Ekić v postelji! (foto: Instagram/Inbedwithklara) Instagram/Inbedwithklara
14. 6. 2018

Se še spomniš, ko smo v začetku leta pisali o Klari (@inbedwithklara), ki v svojo posteljo "zvabi" znane in manj znane Slovenke in Slovence?

Kot smo že takrat zapisali, je Klarin namen s serijami fotografij v sklopu koncepta "In bed with Klara" (s Klaro v postelji) opomniti tako sebe kot tudi druge, kako pomembno je, da se pokažemo, kdo smo, kaj smo, kaj radi počnemo in kakšna je naša zgodba.

"V svojo posteljo mi je uspelo zvabiti tudi @indiraekic,"

je Klara pred dnevi zapisala pod spodnjo fotografijo na svojem Instagram profilu in dodala, da je Indira zanjo zmagovalka šova The Biggest Loser Slovenija

"Pa ne zaradi hujšanja, ampak ker nosi v sebi tako energijo, da je še moj dan napolnila s pozitivo," je dodala.

A, kot smo že povedali, se za navidez popolnimi fotografijami skriva veliko več. "Fotografije so le fasada in opisi pod njimi razkrijejo, kaj se skriva pod njo."

Indirino ozadje v grobem sicer poznaš, tokrat pa je svojo zgodbo s Klarino pomočjo tudi ubesedila.

 

A post shared by Klara (@inbedwithklara) on

"Prav zanimivo, da nimam dosti fotografij iz tistega 'debelega' obdobja. Ampak se tudi brez njih spomnim, kako nesrečna sem bila.

Niti ne zaradi mojega videza, ampak zaradi težkih občutkov, ki sem jih nosila v sebi.

Nisem se dobivala s prijatelji, ker nisem hotela iz stanovanja med ljudi. Nisem imela kaj obleči. Jokala sem in jedla, moja rekreacija pa je bila razdalja med posteljo in hladilnikom. Tako sem si želela spremembe, rešitve, a kaj ko je v meni govoril glas: 'ne zmoreš'! Moje preteklo razmerje je bilo zaznamovano z nespoštovanjem, poniževanjem, zmerljivkami. Nisem se znala imet rada, nisem se spoštovala, zato sem ostala v toksični zvezi. Bolelo je, oh kako zelo. Dokler ni bila čustvena bolečina tako močna, da je v meni nekaj kliknilo in sem se vpisala v šov The Biggest Loser. Takrat sem izgubila fanta, a dobila sebe," je iskreno zapisala pod zgornjo fotografijo.

A njena zgodba se tukaj še ne konča ...

 

A post shared by Klara (@inbedwithklara) on

"Še zdaj včasih težko dojamem, kako se je moje življenje v parih mesecih popolnoma spremenilo. Da sem fit in zdrava, da vsak dan telovadim in jem kvalitetno hrano. Da sem srečna z moškim, ki me ima rad tako, kot sem, [sem, op. a.] si vedno lahko le želela. Ja, govorim o mojem osebnem trenerju, ki mi je pomagal doseči sanje! Zdaj ravno te živiva skupaj! Seveda, pa se ob vseh teh spremembah še vedno kdaj počutim, da ne izgledam dobro.

Takrat iz predala izbrskam kako staro fotografijo in se spomnim, čez kakšen pekel sem šla. In se opomnim, da je velik napredek že samo to, da si oprostim za vsa tista leta, ko se nisem spoštovala. Ko je bilo moje telo vse prej kot pa 'moj dom'.

Danes sem ponosna in predvsem srečna, da lahko iskreno rečem: Lepa sem, lepa si!"

 

A post shared by Klara (@inbedwithklara) on

"Velikokrat sem se ujela, da sem zavidala mimoidoči, ker se mi je zdela bolj suha, bolj lepa, bolj ... Potem pa sem se vprašala, zakaj neki 'pomanjšujem' druge ženske, da bi se sama počutila bolje? Drage moje, med seboj tekmujemo, ker vsaka v sebi nosi svoje probleme, nesigurnosti, občutke, ki jih ignoriramo, saj se bojimo soočenja z njimi. Zato te danes izzovem, da nameniš pohvalo soženski in ji polepšaš dan z lepo besedo! Pa naj bo to prijateljica, popolna tujka, ali pa tista, ki ji ze dolgo 'zavidaš'. Dajmo spodbujat ena drugo."

Na tem mestu se tudi mi pridružujemo Indiri. Pa ne samo danes - vsak dan vsaj eni ženski nameni lepo besedo ali pohvalo. <3

 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Podobne zgodbe lahko spremljaš na Instagram profilu @inbedwithklara.

Morda dobiš tudi ti navdih za spremembo v življenju ali pa da ostaneš preprosto to, kar si. Ker takšna, kot si, si čudovita.

Pripravila: Nika Švajncer

Preberi še: Indira razkrila, kaj je tisto, zaradi česar je postala tako MOČNA ženska ali pa Uau! Moraš videti fotke prej-potem finalistov The Biggest Loser Slovenija 2!

Priporočamo tudi: TO vsako poletje za lepo postavo počne Maja Keuc!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri