Preberi, kaj si sestre Kardashian Jenner mislijo druga o drugi

Ženski klan, ki brez težav pomete z vsemi drugimi ženskimi klani, je z nami delil skrivnosti svojih nezlomljivih sestrskih vezi. Še prej pa je Ryan Seacrest, njihov veliki brat, kot se je oklical sam, producent šova Keeping Up With the Kardashians, pojasnil, zakaj te cosmo punce nikoli ne odnehajo.

12. 1. 2016
Slika 1/6

Počaščen sem bil, ko me je Kris Jenner vprašala, ali bi gostil zabavo za maturo Kendall in Kylie. Povedal sem jima, kako ponosen sem na to, kako dobro sta prenesli norost, ki spremlja šov. Odraščanje je težko. Predstavljajte si, da odraščate v samem epicentru medijske pozornosti tega sveta.

Nihče ne bi mogel predvideti njihovega sedanjega uspeha. Ko čas preživljaš z njimi, najbolj izžareva družinska edinost. Veliko je norih, glamuroznih stvari, s katerimi se ne moremo poistovetiti, vendar pa je občutek družine enak kot povsod drugod. Ne glede na vse se imajo rade in si stojijo ob strani.

Nekaj izjemno iskrenega je v načinu komuniciranja med njimi, njihova odkritosrčnost priča o tem, kako blizu so si. Še več, sprejemajo se. Če pogledamo primer Brucea, ki je zdaj Caitlyn, vidimo, da je družina v trenutku, ko bi zlahka razpadla, stopila skupaj.

Dobro se počutiš, ko si priča takšni neomajni ljubezni. Čeprav je veliko dni, ko počnejo neverjetne stvari, pridejo tudi takšni dnevi, ko je zaradi čustev, ki jih doživljajo, težko imeti ob sebi še producenta.

Punce so, preden se je šov sploh začel, sklenile zavezo, da bodo svoje življenje dokumentirale v dobrem in slabem. Za to je potreben pogum. Zahvaljujem se jim, da z nami delijo svojo pot, ker je pogosto ne samo zabavna, ampak tudi navdihujoča.

Na fotografiji nosijo: srajce (na Khloé, Kylie, in Kourtney) Marc Jacobs, (na Kris, Kendall in Kim) Calvin Klein White Label ter čevlje (na Kylie, Kendall in Kim) Jimmy Choo.

Francesco Carrozzini

Napisala: Katie L. Connor
Stiliranje: Elizabeth stewart

Prevedla: Anamarija Lukovac, pričeska: Kris, Kim: Chris McMillan za Living Proof @ SoloArtists.com; Khloé: Jen Atkin za Wella Professionals pri The Wall Group; Kourtney: Peter Savic pri Opus Beauty. Kendall, Kylie: Scott Cunha za TheOnly.Agency z izdelki Oribe in Kardashian Beauty; ličenje: Kris, Kylie: Joyce Bonelli; Kim, Khloé: Mario Dedivanovic pri The Wall Group; Kendall, Kourtney: Rob Scheppy za Cloutier Remix z izdelki Tweezerman Brush IQ; manikira: Kris, Kim: Kailey Phan; Khloé, Kylie: Kimmie Kyees za Orly Int'l; Kendall, Kourtney: Kim Truong