Nepričakovano: Po spletu zaokrožila fotka otrok Jennifer Aniston in Brada Pitta (tole te bo vrglo na rit!)

Ammm ... Si tudi ti debelo pogledala? 👀

Nepričakovano: Po spletu zaokrožila fotka otrok Jennifer Aniston in Brada Pitta (tole te bo vrglo na rit!) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2023

Če si bila tudi sama oboževalka Jennifer Aniston in Brada Pitta, potem te je nedvomno močno prizadelo, ko je svet udarila novica, da se razhajata.

Mnogi še danes niso preboleli dejstva, da je Brad zamenjal Jennifer z Angelino Jolie, s katero sta si kasneje ustvarila čudovito družino. Kljub temu pa se je par leta 2019 odločil, da odideta vsak svojo pot.

In v vseh teh letih, ko sta Brad in Angelina pridno 'nizala' otroka za otrokom, si se gotovo tudi sama kdaj vprašala, kakšni bi bili otroci Brada in Jennifer.

Zdaj je splet preplavila fotka, kako bi bila videti družinica Pitt-Aniston:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mrpomeroyj_ai

Seveda je bila fotografija ustvarjena z umetno inteligenco in kljub temu da so morda malce zgrešili z obrazom Jennifer, se nam zdi družinica naravnost čudovita.

FOTO: Se ga spomniš takšnega? Peter Poles pred 13 leti na začetku Talentov s čisto drugačno frizuro

Brad ima sicer z Angelino šest (posvojenih in bioloških) otrok, 21-letnega Maddoxa, 19-letnega Paxa, 18-letno Zaharo, 16-letno Shiloh ter dvojčka Knoxa in Vivienne, ki bosta julija dopolnila 15 let.

Jennifer po drugi strani nima otrok. Mediji so se dolga leta spraševali, ali je to njena želja ali pa preprosto ne želi meti otrok. Čeprav je v nekem trenutku razkrila, da otroci niso na vrhu njenega seznama prioritet, pa je konec leta 2022 za Allure priznala, da je nekoč poskušala zanositi z umetno oploditvijo. "Vsa leta in leta in leta ugibanj ... Bilo je res težko. Poskusila sem IVF [umetno oploditev, op. a.], pila kitajske čaje, karkoli že. Vsa sem se vrgla v to," je pojasnila.

"Dala bi vse, da bi mi kdo rekel: 'Zamrzni svoja jajčeca. Naredi si uslugo. Na to preprosto ne pomisliš. Tako sem danes tukaj. Ladja je odplula." A Jen kljub temu ničesar ne obžaluje. "Pravzaprav zdaj čutim majhno olajšanje, saj ni več vprašanja: 'Ali lahko? Morda. Morda. Morda. O tem mi ni treba več razmišljati," je zaključila.

Kera carica! Poglej čisto svež in reees nepričakovan tatu Urške Klakočar Zupančič (le kaj sporoča z njim?)