Po spletu kroži stara fotografija Kate Middleton, o kateri govorijo vsi

Pred kratkim so po spletu zaokrožile fotografije Kate Middleton, na katerih so ljudje opazili nekaj zanimivega.

Po spletu kroži stara fotografija Kate Middleton, o kateri govorijo vsi (foto: Profimedia) Profimedia
12. 9. 2021

Kate Middleton je ena izmed najbolj znanih članic kraljevega dvora in je zato tudi ves čas na očeh javnosti, ki budno spremljajo vsak njen korak.

Mediji le malokrat poročajo o njenih spodrsljajih in tudi na fotografijah je vedno brezhibno urejena. Pred nekaj dnevi pa so po spletu zaokrožile njene stare fotografije. Javnost se je takoj zapičila v podrobnost, ki so jo v preteklosti omenili le enkrat.

Jo opaziš na spodnji fotografiji?

Vojvodinja Kate ima namreč na levi strani glave, tik nad ušesom brazgotino, ki jo večino časa skrivajo njeni čudoviti lasje. Ko so pred leti brazgotino prvič opazili, so najprej ugibali, če Kate morda nosi lasuljo in so zelo slabo skrili linijo med umetnimi lasmi in njenimi naravnimi. 

Seveda ni šlo za lasuljo, vendar je tudi sama "uradna" razlaga zelo splošna. Kraljevi dvor naj bi takrat podal informacijo, da gre za brazgotino, ki je posledica operacije, ki naj bi jo Kate imela že v otroštvu. Za kakšno operacijo naj bi šlo, niso točno razkrili. Nekateri le ugibajo, da je šlo za odstranitev materinega znamenja. 

Priznati moramo, da bi sami brazgotino opazili le, če bi res zelooo podrobno spremljali vse njene fotografije, saj jo spretno prekrije s svojimi lasmi.

Foto: Profimedia

Preberi še: Ta izjava Meghan Markle te bo naučila, kako ceniti vsak cent, ki ga imaš!

Priporočamo tudi: Blogerka Vanesa Štefanovski (Take off with love) je noseča!