Po odmevnem verbalnem 'napadu' na Lepo Afno se je zdaj oglasila tudi blogerka sama!

Si pretekli petek spremljala zadevo okoli pogovorne oddaje Zadnja beseda? Potem te bo tole zagotovo zanimalo!

Po odmevnem verbalnem 'napadu' na Lepo Afno se je zdaj oglasila tudi blogerka sama! (foto: Instagram/lepaafna) Instagram/lepaafna
14. 10. 2019

Če rada spremljaš naše blogerke in vplivnice, si zagotovo opazila, kako so v petek po pogovorni oddaji Zadnja beseda na Instagramu množično stopile v bran svoji prijateljici, video blogerki Lei Filipović oziroma bolje poznani pod vzdevkom Lepa Afna.

Ne veš, za kaj gre? Potem najprej preberi tole 👇

Lea je pretekli petek kot gostja sodelovala v pogovorni oddaji Zadnja beseda, kjer se je pridružila znanim slovenkam; televizijski voditeljici Valentini Smej Novak, pevki Jadranki Juras, pisateljici Mileni Miklavčič in psihologinji Vidi Žabot. Pogovarjale so se o odgovornosti influencerjev oziroma vplivnežev na družabnih omrežjih.

Po tem, ko je Jadranka Juras vprašala, za kakšen poklic sploh gre, je stvar v hipu eskalirala. "Jaz še vedno ne vem, kakšno je vaše delo in kdo vas plača za to," je ostro povedala. "To je moja služba, včasih tudi stresna," je odgovorila Lea in ko je Jurasova še naprej 'vrtala', je svojo službo tudi pojasnila.

"Prinesla sem svojo kamero, se pravi sem snemalec. Doma nimam nobenega pomočnika, ki bi mi potem video 16 ur montiral. Doma si vzamem čas in 16 ur preživim v montaži za en sam izdelek, ki je dolg od 15 do 25 minut."

Ker je Jurasovo zanimalo, kdo plača te posnetke, ji je Lea pojasnila, da ji za to plačajo naročniki, za katere jih posname. Po burni razpravi je pevka zaključila:

"Jaz se opravičujem, ampak zame ni poklic, da reklamiraš stvari. Verjamem, da se poklici spreminjajo in recimo, da sem tukaj konservativna."

"Čar našega posla je, da je lahko vsakdo del njega,« je zaključila Lea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna) on

Potem, ko je zadeva obkrožila splet, pa se je zdaj na Instagramu oglasila tudi blogerka sama.

Njeno izjavo objavljamo v celoti in nelektorirano:

"Razumem ženske v oddaji, ki so bile nastrojene. Nekatere, ne vse. Torej, da je lahko vsak drugi bloger, influencer, instagramer. Razumem, da je marsikomu to delo mikavno zaradi mnogih razlogov – zaslužka, da delaš od doma, greš sem in tja in dobiš kakšno stvar," je povedala v svoji Instagram zgodbi.

"Danes marsikateri vplivnež vzame vse, kar pride v njegovo smer. Reklamira vsak dan nekaj drugega.

A to ni moj DNK, del moje blagovne znamke. Jaz sem stroga sama do sebe in do svoje znamke in čutim odgovornost do vas.

Ne podpiram reklamiranja vsepovprek," je še dodala in poudarila, da sicer zavrne kar 7 od 10-ih ponudb.

Mi pravimo, da je Lepa Afna tokrat nedvomno imela zadnjo besedo! 😉 Bravo!! 👏

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Instagramerke so se jeseni za-lju-bi-le v TO božansko obleko iz Zare 😍

Priporočamo tudi: Kraljevo osebje razkrilo, kako v resnici živi Meghan Markle