Uou! Po govoricah o razhodu je zdaj Filip Flisar oboževalce presenetil s TEM!

Presenečena??? 😮

Uou! Po govoricah o razhodu je zdaj Filip Flisar oboževalce presenetil s TEM! (foto: Instagram/Filip Flisar) Instagram/Filip Flisar
6. 4. 2021

Se še spomniš, ko smo v začetku leta poročali o namigovanjih na konec zveze našega športnega asa Filipa Flisarja in njegove Monike?

Takrat je govorice spodbudila njena objava na Instagramu, v kateri je pod fotografijo s svojo hčerkico Sofio zapisala: "Ni me strah stvari, povezanih z mamo samohranilko. Želim si le, da bi ji dala vse, ker je ona meni."

Filip je na govorice takrat odgovoril, da so skrbi odveč in sta z Moniko še vedno par. Kot smo poročali tukaj, pa je poudaril, da se je njegova draga z objavo zgolj malce prenaglila, saj tudi pri njima (tako kot pri vsaki normalni zvezi) pride tu in tam do nesoglasij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Flisar (@filipflisar)

Njegove besede je potihoma potrdila tudi Monika, saj je pomenljivo objavo kasneje zbrisala s svojega Instagram profila.

No, zdaj pa je Filip svoje oboževalce presenetil z nečim, česar od njega reees ne bi pričakovali! Po dolgih letih se je namreč odločil za spremembo videza ter se poslovil od poraščene brade in svojih znamenitih brkov!

Poglej, kako je videti zdaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Flisar (@filipflisar)

Nam je zelooo všeč, pa tebi? 🙊

Čeprav z Moniko že dolgo nista objavila kakšne skupne fotografije, upamo, da ta sprememba ni bila skrivno znamenje Filipovega novega (samskega) poglavja v življenju in sta še zmeraj srečna skupaj. ❤️

Preberi še: Kaaaaj?! 😍 Indirini sledilci so prepričani, da je s TO fotko sporočila veselo novičko!

Priporočamo tudi: ZELO znani Slovenec se je pred kratkim ločil, zdaj pa sporočil, da bo maja OČKA (z novo ljubeznijo)