Patrick Dempsey: Zahteva za ločitev mu je rešila zakon

Morda se sliši čudno, a hollywoodskemu zvezdniku Patricku Dempseyju je prav na račun tega, da je njegova žena vložila zahtevo za ločitev, uspelo rešiti zakon. Ko je videl, da je vrag odnesel šalo, je namreč začel obiskovati zakonsko svetovalnico ...

Patrick Dempsey: Zahteva za ločitev mu je rešila zakon (foto: Profimedia) Profimedia
7. 3. 2016

Pred dobrim letom dni se je zdelo, da je zakona ameriškega igralca Patricka Dempseyja in frizerke ter vizažistke Jillian Fink (na fotografiji zgoraj) po slabih 16 letih konec.

Ne nazadnje je Jillian na začetku januarja 2015 vložila zahtevo za ločitev, o čemer so seveda poročali tudi številni svetovni mediji.

Ko se je že zdelo, da se najbolj črni scenarij uresničuje in da bosta dejansko ubrala vsak svojo pot, pa so se začele pojavljati govorice, da sta se vendarle odločila, da bosta dala svoji ljubezni še eno priložnost. In te govorice so se izkazale za resnične!

Patrick

Po poročanjih spletne strani Radar Online je hollywoodski zvezdnik, ki je v priljubljeni televizijski seriji Talenti v belem med letoma 2005 in 2015 upodabljal nevrokirurga dr. Dereka Shepherda, znanega tudi kot McDreamy, prav zaradi drastične poteze svoje žene ugotovil, da je pripravljen storiti vse, da bi rešil svoj zakon.

"Patrick in Jillian sta več mesecev intenzivno obiskovala zakonsko svetovalnico, da bi rešila svoje razmerje.

Preden je Jillian vložila zahtevo za ločitev, pa se je Patrick upiral in ni hotel hoditi na zakonsko svetovanje. Čeprav se je bila Jillian absolutno pripravljena ločiti, je torej prav to, da je vložila zahtevo, rešilo njun zakon. Oba sta bila namreč pripravljena predelati razloge za svoje težave," je za omenjeno spletno stran povedal domnevno dobro obveščeni vir, ki je še poudaril:

"Ločitvene papirje bosta predvidoma umaknila v naslednjih petih dneh."

O razlogih za zakonske težave se je še posebno v obdobju, ko se je razvedelo, da je Jillian zahtevala ločitev, veliko špekuliralo.

Med drugim se je govorilo o tem, da naj bi bil igralec svoji ženi, s katero ima tri otroke, 14-letno Talulo Fyfe ter 9-letna dvojčka Sullivana Patricka in Darbyja Galena, nezvest.

Zakon pa naj bi močno bremenila tudi njegova razvpita ljubezen do dirkanja z avtomobili. Po poročanjih spletne strani Radar Online je bil privlačni zvezdnik zaradi dirkaških prireditev pogosto več tednov ali celo več mesecev odsoten od doma.

Kakor koli že, najpomembneje je, da jima je uspelo zgladiti vsa nesoglasja.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)