Ooo! Poglej, kdo je moški, ki Zali Pungeršič iz MasterChefa greje srce (FOTO)

8. 6. 2023
Ooo! Poglej, kdo je moški, ki Zali Pungeršič iz MasterChefa greje srce (FOTO) (foto: POP TV, Obdelava: Cosmo uredništvo)
POP TV, Obdelava: Cosmo uredništvo

Kako sta prikupnaaa! 🥰

Zala Pungeršič je nedvomno ena močnejših tekmovalk letošnjega MasterChefa, s svojimi jedmi pa vedno znova dokaže, da je z razlogom v peterici najboljših.

Energična, pozitivna in odločna Dolenjka iz oddaje v oddajo preseneča s poznavanjem najrazličnejših okusov ter sodnike pušča odprtih ust.

Uuuu! MasterChef se še sploh ni zaključil, a v javnost je že prišla TA informacija

Jasno je, da je kuhanje njena največja strast - ta je celo tako močna, da je 23-letnica zaradi njega pripravljena dati študij na stran.

Pa je v njenem življenju še kaj takšnega, ob čemer ji zaigra srce?

Med brskanjem po Zalinih družabnih omrežjih smo naleteli na fotografijo, ki prav lepo pogreje (in ne, ne mislimo na hrano).

Poglej, kdo je moški, ki ji je ukradel srce:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Pungeršič (@zalapungersic)

Kaj nista noro prikupna?

Kot je razvidno iz Zalinih shranjenih Instagram zgodb, ki jih najdeš v highlightsih 'gnezdo', si parček trenutno ustvarja tudi svoje gnezdece. Prenavljata namreč podstrešje (morda družinske?) hiše, v kateri bo nastalo čudovito in svetlo mansardno stanovanje.

Mi že komaj čakamo, da vidimo končni 'izdelek', prav tako pa že nestrpno pričakujemo finale MasterChefa, da vidimo, če bo Zali s svojimi mojstrovinami uspelo prikuhati vse do konca.

Ulalaaa, kaj se dogaja? Bojan Cvjetićanin ujet z zvezdo letošnje Evrovizije (oboževalci so navdušeni!)