Ne nas basat! Si vedela, da je Boštjan Romih kariero začel kot PEVEC? (+ VIDEO)

Boštjan je res moški mnogih talentov! 👏🏻

Ne nas basat! Si vedela, da je Boštjan Romih kariero začel kot PEVEC? (+ VIDEO) (foto: Mateja Jordovič Potočnik/Obdelava: Cosmo uredništvo) Mateja Jordovič Potočnik/Obdelava: Cosmo uredništvo
22. 5. 2023

Morda Boštjana Romiha poznaš le kot televizijskega voditelja, ampak v resnici je velik ljubitelj glasbe.

Boštjan Romih si je v svoji karieri nabral že veliko izkušenj. Nekaj časa je delal tudi kot radijski voditelj na Radiu Slovenija, nato pa vodil kar nekaj poznanih televizijskih oddaj - Raketa pod kozolcem, Lepo je biti milijonar, Na zdravje!, Zajtrk z zvezdami, Ambienti in Dobro jutro.

Z ženo Laro sta se pravzaprav spoznala v pevskem zboru, nekaj časa je tudi pel pri Akademskem pevskem zboru Tone Tomšič in pri popularnem narodno zabavnem Ansamblu Toneta Rusa. Nato pa ga je nadomestil Gašper Plahuta. Pevski mikrofon je potem raje zamenjal za voditeljskega.

Še pred kratkim je zopet navdušil in poprijel za mikrofon. Zapel je s poznanimi glasbeniki. 👇🏻

Se spomniš TV voditeljice Ricki Lake? Poglej, kako je videti DANES (presenečena boš)

V oddaji V petek zvečer so kot glavna pogovorna gosta gostili dva "maratonca" televizije, voditelja izjemnega števila najbolj popularnih televizijskih oddaj, kvizov, ljubitelja dobre glasbe in lepe besede, Maria Galuniča in Boštjana Romiha. Slednjega so postavili pred izziv.

Skupaj z Diamanti, Erosi, Dejanom Šuštarjem in Janom Gašperičem je izvedel izjemno pesem Iztoka Mlakarja - En glaž vina mi dej. 

A to še ni vse!

Nato je skupaj z Diamanti in Ansamblom Krimski lisjaki zapel legendarno polko Zvon želja. Gledalci so bili navdušeni nad njegovim talentom za petje!

Boštjan je sicer hodil na Gimnazijo Lavo in nato študij nadaljeval na Univerzi v Ljubljani na Filozofski fakulteti smer ruski jezik in splošno jezikoslovje. Zanimivo, kajne?

Preberi tudi: Ali samozadovoljevanje zares prispeva k boljšemu seksu s partnerjem? To je ODGOVOR, ki si ga iskala

Morda te zanima še: Veliki TEDENSKI horoskop: TO se bo zgodilo med 22. in 28. majem (prihajajo spremembe!)

Fotografije: Mateja Jordovič Potočnik/Obdelava: Cosmo uredništvo