OMG! Oboževalci so prepričani, da je Tanja Žagar s TEM posnetkom potrdila 2. nosečnost 😍

Bo mali Karlo kmalu dobil bratca ali sestrico? To je vse, kar vemo! 😍

OMG! Oboževalci so prepričani, da je Tanja Žagar s TEM posnetkom potrdila 2. nosečnost 😍 (foto: Instagram.com/tanjazagar) Instagram.com/tanjazagar
12. 1. 2021

Tanja Žagar in Miki Šarac nikoli nista skrivala svoje želje po drugem otroku, zgleda pa, da se bo njuna družinica v letu 2021 čisto zares povečala! 

Čeprav parček vesele novičke še uradno ni potrdil, so ugibanja med oboževalci vedno glasnejša, saj je Tanja ob svojem zadnjem televizijskem nastopu pokazala precej večji trebušček, kot smo ga pri njej navajeni!

Govorice pa je priljubljena pevka te dni le še podžgala s posnetkom, ki ga je objavila na svojem Facebook profilu, kjer lahko vidimo na videz lepo zaobljen trebušček in široko nasmejano Tanjo!

Poglej si posnetek, ki je podžgal govorice o Tanjini drugi nosečnosti:

Uaaau, Tanja kar žari od sreče, se strinjaš?

Tanja in Miki sta se sicer že pri prvi nosečnosti medijskim izjavam močno izogibala, povečanje družinice in prihod sinčka Karla pa sta tako potrdila šele tik pred porodom!

Ali bo tako tudi v drugo, bo seveda pokazal čas, zagotovo pa bo bodoče povečanje družinice Šarac-Žagar v njihov dom prineslo veliko sreče in veselja, še posebej po lanskem letu, ko je Tanja po dolgi bolezni izgubila svojo drago mamo.

Cosmo uredništvo vsem skupaj želi res velikooo lepega in v primeru, da čisto zares prihaja dojenček št. 2, izrekamo seveda iskrene čestitke!!

Fotografije: Instagram

Preberi še: Sta razlog za konec zakona Kim Kardashian TA dva MOŠKA? To je VSE, kar vemo!

Priporočamo tudi: Se spomniš TEGA stajlinga Kate Middleton na poroki Meghan in Harryja? Za njim je GLOBOKO sporočilo