VIDEO: Meghan Markle nepričakovano nastopila v oddaji Amerika ima talent 😍

Meghan še kako zelo resno misli s povratkom na male ekrane, in tu je že prvi dokaz! 😍

VIDEO: Meghan Markle nepričakovano nastopila v oddaji Amerika ima talent 😍 (foto: Profimedia) Profimedia
29. 9. 2020

Meghan Markle in princ Harry se novega življenja v Los Angelesu navajata s polno paro, kraljevih dolžnosti pa več kot očitno ne pogrešata preveč! 

Pred tedni sta tudi uradno potrdila veliko sodelovanje s podjetjem Netflix, ki bo parčku prineslo milijone, postopoma pa se vračata tudi nazaj v javno življenje.

Po nekaj zelo uspešnih intervjujih, v katerih sta se posvečala zgolj resnim temam o rasizmu, seksizmu in enakopravnosti med spoloma, pa je sedaj očitno prišel čas za malce zabave.

Meghan je namreč nastopila v finalu izjemno priljubljene resničnostne oddaje 'Amerika ima talent' (America's got talent), njeno sporočilo pa je bilo namenjeno 60-letnemu finalistu  Archieju Williamsu, ki je tako njo kot Harryja s svojim glasom in življenjsko zgodbo ganil do solz. Zanemariti pa ne smemo niti dejstva, da si z njunim sinčkom delita ime! 😉

Poglej čustven video vojvodinje z izjemno talentiranim pevcem Archiejem Williamsom:

Kako ganljivo in lepo od vojvodinje, se strinjaš? 🥰

Meghan je v svojem sporočilu med drugim razkrila, da s Harryjem oddajo spremljata kot zvesta oboževalca, zgodba Williamsa pa ju je ganila še toliko bolj, saj je pevec kar 37 let preživel v zaporu za zločin, ki ga ni zakrivil.

Na prostost je po ponovni preiskavi prišel leta 2019 in se odločil, da ne obupa ter zaživi svoje sanje. V oddaji sicer ni postal zmagovalec, a brez dvoma je pred njim še zelo lepa kariera!

Prepričaj se sama, kakšen čudovit glas ima soimenjak Archieja Sussexa:

UAUUU! 👏🏻 Naravnost prečudovito! *kurja polt*

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Alenka (Ljubezen po domače): Njeni najbolj DIVJI trenutki pred kamero (tudi iz hiše Big Brother)

Priporočamo tudi: Kraljica Elizabeta bo dobila novega vnuka! Kraljevi par naznanil, da je v pričakovanju!