O, uau!! 😍 Poglej, kakšna LEPOTICA je Severinina nečakinja (s teto jo povezuje nekaj zelo posebnega)

Kaaaaaj?! Si vedela, da ima Severina tako lepo nečakinjo? Punca je naravnost ČU-DO-VI-TA!

O, uau!! 😍 Poglej, kakšna LEPOTICA je Severinina nečakinja (s teto jo povezuje nekaj zelo posebnega) (foto: Press foto) Press foto
13. 10. 2020

Da Severini družina ogromno pomeni, verjetno veš že sama, v kolikor jo redno spremljaš. To velja tudi za njeno nečakinjo, s katero sta, sodeč po objavah na Instagramu, spletli prav posebno vez. ❤️

In če tudi ti meniš, da je slavna hrvaška pevka prava lepotica, potem moraš videti hčerko njene sestre, ki nas je pustila odprtih ust!

TO 👇 je Mia (kaj ni čudovita? 😍):

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

»V nama obstajajo občutki, ki jih ne gre opisati z besedami ... Ko se je rodila, sem ji nadela ime ... Mia, ne da bi vedela, kako zelo ji bo to ime pristajalo ... Ker je mila in ker je moja. S ponosom poslušam, ko jo drugi hvalijo, a sama se ne morem dovolj zahvaliti 'tistemu zgoraj', ki mi jo je poslal. Ljuba moja, želim ti, da ta nasmeh nikoli ne izgine s tvojega obraza in da te sreča spremlja, kamorkoli boš šla. Vse najboljše ob okrogli 30-ki. Ponosna teta te ima rada," je pod zgornjo fotografijo napisala Severina in tako čestitala svoji dragi nečakinji ob njenem rojstnem dnevu.

Preberi še:

Da ima s svojo teto resnično posebno vez, je dokazala tudi slavljenka Mia, ki je na čestitko odgovorila:

"Nasmeh se je vrnil v mesto. 💕 Dala si mi veliko, ne samo ime! Pokazala si mi, kako je ostati sebi zvest, pošten, pogumen, ne glede na vse delati tisto, kar imaš rad, biti čudovita mati, ceniti ljudi in da leta ne pomenijo nič, v kolikor je tvoja duša mlada."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Pravi lepotički sta obe, se strinjaš? 🥰

Preberi še: Uaaaau! Luka Dončić in Anamaria sta pravkar na SANJSKEM dopustu 🌴 (imamo FOTKE!)

Priporočamo tudi: Doroteja Knehtl (Ljubezen po domače) razkrila svojo težko življenjsko zgodbo