O, uau! Poglej kako HUDA je NOVA pričeska Mirjam Poterbin (mame Luke Dončića)

Kot nalašč za jesen. 😍 Bi si kaj podobnega privoščila tudi sama? 

O, uau! Poglej kako HUDA je NOVA pričeska Mirjam Poterbin (mame Luke Dončića) (foto: Instagram.com/mirjampoterbin) Instagram.com/mirjampoterbin
8. 9. 2019

V medijih si v teh dneh morda zasledila, da se je Luka Dončić kar dvakrat zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov; kot igralec z največjim številom trojnih dvojčkov najstnika v ligi NBA in najmlajši igralec v NBA, ki je s trojnim dvojčkom osvojil 30 točk.

Če je novica navdušila tvojega moškega, bo tebe toliko bolj nova pričeska Lukove mame Mirjam. No, vsaj nas je. 😍

Tako je bila videti prej:

Mirjam tako ali tako velja za lepotico, ki je že ob lanskem prvem dogodku v Združenih državah v hipu navdušila Američane.

Več o tem smo zapisale TUKAJ.

Tokrat pa nas je navdušila na predstavitvi nove Guinnessove knjige rekordov, ko je na dogodku prvič pokazala svoj novi frufru.

Poglej, kako je videti zdaj:

Mirjam in Lukova babica Milena čudežnemu dečku slovenske košarke stojita ob strani na vseh dogodkih, v preteklosti pa je Mirjam z novinarko naše medijske hiše spregovorila tudi o Lukovi vzgoji.

"Zdelo se mi je pomembno, da ga vzgojim v samostojnega fanta, v kar sem vložila veliko truda, že ko je bil še majhen. Pomembno se mi je zdelo, da je dober in pošten, pa tudi, da se bo odzval klicu na pomoč ljudem v stiski," je povedala in dodala da je na Luka najbolj ponosna zaradi njegovega odnosa do sveta.

"Predvsem na to, da rad pomaga. Največ otrokom, ki pomoč resnično potrebujejo. Kljub uspehu mu je uspelo ostati trdno na tleh in se razviti v zelo 'fejst' fanta. To mi je v velik ponos."

Fotografije: Knjigarna Felix

Preberi še: Ana Klašnja (Slovenija ima talent) je pokazala trebušček (tega nismo pričakovali 🤭)

Priporočamo tudi: Nika Zorjan je svojega Roka že predstavila doma (in vsaj 1 družinski član ga O-BO-ŽU-JE)