O-o! Iris Mulej je PRESTAVILA poroko, naši novinarki pa je razkrila razlog, ZAKAJ

Ni kaj, takšnim nepričakovanim dogodkom se pač ne gre izogniti. ❤️

O-o! Iris Mulej je PRESTAVILA poroko, naši novinarki pa je razkrila razlog, ZAKAJ (foto: Instagram.com/free_spirit_mama) Instagram.com/free_spirit_mama
21. 6. 2019

Iris Mulej je v teh dneh praznovala svoj rojstni dan (mimogrede, vse najboljšeeeee), kar nas je spomnilo na njeno lansko zaroko.

Njen izbranec Admir jo je za roko prosil prav lani, na njenem rojstno dnevnem praznovanju, zato smo se odločili preveriti, kako se pripravljata na njun veliki dan. 

Preveri, kaj je povedala novinarki naše medijske hiše:

"Lani sva se po zaroki dogovarjala, kateri mesec nama najbolj ustreza za poroko, in odločila sva se za maj 2019. Ko pa sva čez nekaj mesecev izvedela, da spet pričakujeva otročka in da je termin poroda ravno maja, sva se nasmehnila in rekla: 'No, očitno bo naslednje leto maja drugače, kot sva si najprej zamislila,' je novinarki povedala Iris.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on

Razkrila pa je tudi, koliko načrtov je zaradi tega padlo v vodo ...

"Imela sva določeno lokacijo, približno število gostov in stil poroke. Tako da se, hvala bogu, še nisva lotila priprav."

Te zanima, kako jo je Admir zaprosil za roko? Beri dalje ...

"/Na zabavi/ sem se fotografirala z vsemi, samo z dragim ne, zato sem pogledovala okoli in spraševala goste, kje je Admir, da bi posnela nekaj skupnih fotografij. Sklepali smo, da je šel na toaleto, pozneje pa mi je povedal, da se je kar trikrat odpravil v avto po prstan in ga spet vrnil, ker ni bil prepričan, ali je trenutek pravi, saj ni vedel, ali bi me zaprosil sredi rojstnega dne ali raje zvečer, ko bova sama zunaj.

Torej dragi je prišel nazaj in jaz sem ga že vlekla k torti in obema babicama, da se fotografiramo še z njim. On pa mi je rekel: Počakaj malo, srce. Obrnil se je h gostom in začel govor. Še vedno nisem nič posumila in sem sklepala, da je to rojstno-dnevni govor ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on

Vse do trenutka, ko je pokleknil in me vprašal, ali bi se poročila z njim. Ko sem to dojela, so me oblile solze sreče, seveda sem rekla ja in mu skočila v objem ter ga nisem in nisem hotela izpustiti. Nato mi je v objemu rekel: Ti lahko zdaj še prstanček dam na roko? Šele takrat je moj objem popustil in nadel mi je prečudovit zaročni prstan," je svojo zaroko doživeto opisala Iris.

Celoten intervju, v katerem je Iris zaupala še več podrobnosti iz njenega zasebnega življenja, pa si preberi v AKTUALNI ŠTEVILKI revije Story:

Fotografije: Instagram.com/free_spirit_mama

Preberi še: Haha! Preveri, kaj je PRAVI razlog, da se moški BOJIJO pametnih žensk

Priporočamo tudi: Poglej TO NENAVADNO fotografijo Zale in Gašperja, ki je sprožila val komentarjev