O, ne! 😔 Slovenski igralec in režiser razkril, da ima bolezen, kot jo je imel Stephen Hawking

Šokantno novico o svojem zdravju je objavil kar sam. 😔👇

O, ne! 😔 Slovenski igralec in režiser razkril, da ima bolezen, kot jo je imel Stephen Hawking (foto: Arhiv POP TV) Arhiv POP TV
14. 3. 2023

Slovenski režiser, scenarist in igralec Vinci Vogue Anžlovar je širši javnosti poznan po celovečernem filmu Babica gre na jug iz leta 1991.

Si vedela, da je Vinci pred nekaj leti z režiserstvom celo zaključil in za nekaj časa postal taksist? Ja, tudi mi smo bile presenečene. A vendarle se je odločil, da po tridesetih letih napiše nadaljevanje priljubljenega filma in nastal je celovečerec Dedek gre na jug.

Morda te zanima še: Ja pa iii! Priljubljena Maja Keuc je KONČNO spet zaljubljena (to je VSE, kar vemo)

"Pri tem, da ti zdravnik pove, da imaš zelo verjetno ALS, je super to, da potem lahko vsakomur poveš iskreno, kaj si o njem misliš. Oni bodo imeli nato še veliko časa, da te bodo opravljali," je zapisal.

Kot kaže bolezen še ni potrjena, zato ga prijatelji in znanci spodbujajo, naj poišče drugo mnenje. Dodal je tudi prispevek, v katerem je pojasnjeno, kakšna huda bolezen je ALS.

ALS je imel tudi Stephen Hawking, zaradi katere je postal popolnoma hrom. Amiotrofična lateralna skleroza je napredujočo bolezen, kar pomeni, da se simptomi s časom slabšajo, prav tako pa jo imenujejo tudi bolezen gibalnih nevronov.

Preberi tudi: Si s partnerjem DELITA zobno ščetko? Zdravnik SVARI, da tega nikar ne počni (ker se lahko zgodi TO)

Priporočamo še: O, nee! Po Katarini Čas priljubljeno serijo 'Ja, Chef!' zdaj zapustil tudi TA igralec (kaj se dogaja??)

Fotografije: POP TV, Katja Goljat