Nuša Rojs (Gospodin Savršeni): Kakšna je bila zveza z Mijem + kaj počne zdaj (INTERVJU)

Nuša Rojs, zmagovalka v oddaji Gospodin Savršeni (Sanjski moški Hrvaške), je naši novinarki v intervjuju razkrila, kako je videti njeno življenje po razvpiti oddaji. Preberi, kaj je povedala. 

Nuša Rojs (Gospodin Savršeni): Kakšna je bila zveza z Mijem + kaj počne zdaj (INTERVJU) (foto: Luka Rebol,) Luka Rebol,
5. 2. 2020

O tem, kaj se je dogajalo med in po šovu Gospodin Savšreni, ki ga z navdušenjem spremljamo tudi Slovenci, je naši novinarki tokrat zaupala kar zvezdnica aktualne sezone, Nuša Rojs.

Si se spraševala, koliko je stvari 'zaigrana'? S čim se zdaj ukvarja Nuša, in ali jo je Mijo obiskal v Sloveniji? Beri dalje ... ;)

C: Nuša, kakšna je bila zveza z Mijem? So vaju - ko sta šla ven - ustavljali na ulici, se želeli z vama fotografirati? Te je med tem, ko sta bila skupaj, tudi obiskal v Sloveniji?

N: 'Show' se je končal z snemanjem v mesecu maju in je na ekrane prišel komaj v septembru, tako, da še takrat nihče ni vedel, kdo sem jaz ali kdo je on. V Slovenijo v času najinega druženja ni prišel.

C: Ti je bilo zaradi razhoda hudo? Si se na Mija med snemanjem oddaje navezala?

N: Ni mi bilo hudo, saj nisva bila dolgo skupaj in se najin odnos ni tako poglobil, kot bi se sicer lahko.

C: Sta z Mijem še v stikih? Te je med nedavnim obiskom Slovenije kontaktiral?

N: Nisva v stikih.

C: Kako je sodelovanje v šovu komentirala tvoja družina/najbližji?

N: Moji so vajeni, da je od mene možno pričakovati samo nepričakovano. To da sem šla v šov, jih niti ni presenetilo. Da pa sem ohranila mirno kri med vso to dramo, ki so jo videli okrog mene, pa so zelo ponosni.

C: S katerim dekletom tudi zdaj ostajaš v stikih?

N: Z Emily.

C: Številni špekulirajo, da je v šovu marsikaj pripravljeno. Je temu res tako, ali je to, kar vidimo na televiziji, resnično?

N: Pripravljeni so kraji kjer se snema, hrana, pijača, vsi detajli, ... to, kako se punce obnašajo, in kaj govorijo, pa je na njih.

C: Te je v oddaji kaj prizadelo? Recimo odnos deklet do tebe? Oz. kaj, kar je Mijo naredil?

N: Jaz sem povedala v začetku, da grem iz radovednosti, da vidim kako sem sposobna funkcionirati v takšni situaciji in nisem si dovolila, da bi me karkoli prizadelo, razočaralo, razjezilo…ker na koncu koncev, je to 'show'.

C: Kakšno je tvoje življenje zdaj? Se je zaradi sodelovanja v oddaji zdaj kaj spremenilo?

N: Moje življenje je podobno temu kar ste lahko videli v 'showu'. Imam svojo rutino. Vadim, pojem, pišem, ustvarjam, snemam v bistvu se brigam zase in strmim k svojim zastavljenim ciljem, ter ostajam pozitivna vesela in energična, ne glede na vsa spodbadanja.

Ne dovolim, da me grdi komentarji potrejo ali dobri povzdignejo. Vem, kdo sem in kam grem, to je dovolj. Ostajam ista, moja pevska kariera pa se izboljšuje z vsako novo pesmijo, videom, nastopom, …

C: Je morda kateri drugi moški zdaj že osvojil tvoje srce?

N: Moje srce je moja last, je veliko in ljubezni polno zato ga razdajam vsak dan. Če vidiš koga brez nasmeha, mu podari svojega. S tem mu podariš del srca.

C: Kaj pripravljaš v prihodnje? Kje te bomo lahko videli/slišali?

N: Veliko stvari se pripravlja za mojo pevsko kariero. A kaj točno ne bom izdala, saj rada presenečam.

Vsi pa ste seveda vabljeni na moj youtube kanal in družabna omrežja, kjer vsak dan širim pozitivo, smeh, veselje in tudi veliko motivacijskih stvari katerih se sama rada spomnim, ter svoje pevske domače posnetke.

Večkrat tudi povprašam svoje sledilce za kakšno mnenje in izvajam nagradne igre. Tako da, klik, klik vabljeniii ☺

Si vedela, da je Nuša MED šovom za Mija napisala pesem?

Gre za njeno prvo avtorsko pesem z naslovom Sudbina, ki jo je v hrvaškem jeziku napisala za Mija. Pesem Nuša v oddaji Miju podari na njunem zadnjem zmenku, o čem govori, pa se lahko prepričaš spodaj.  

Fotografije: Luka Rebol, osebni arhiv

Preberi še: Harryjev NAJBOLJŠI prijatelj razkril, kaj se dogaja z družino Sussex

Priporočamo tudi: Veliki MESEČNI horoskop za mesec FEBRUAR ❤️ (ljubezen, kariera, sreča)