Nova knjiga o kraljevi družini razkriva nove PIKANTNOSTI (med drugim tudi TO)

O-ou! Ko smo že mislili, da smo vedeli prav vse ...

Nova knjiga o kraljevi družini razkriva nove PIKANTNOSTI (med drugim tudi TO) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 8. 2022

Na dan ponovno prihajajo podrobnosti, ki se tičejo razkola v kraljevi družini. V novi knjigi biografa Toma Bowerja z naslovom Revenge se je tako pojavilo nekaj še ne slišanih informacij o dinamiki kraljeve družine: Meghan, Harry in vojna med Windsorji.

V ekskluzivnem odlomku iz knjige, ki ga je pridobil The Mirror, se Tom spominja trenutka iz leta 2018, ko sta se princ Harry in Meghan Markle poročila in se pripravljala na potovanje v Avstralijo in Novo Zelandijo. V bistvu je Harry takrat čutil, da njegova družina njegove nove žene ne podpira tako, kot bi jo lahko.

Zato je, preden sta z Meghan odpotovala, Harry svojemu bratu princu Williamu dejal, da bi lahko bila njegova žena Kate Middleton do Meghan "prijaznejša", navaja Tom.

"Harry je dejal: 'Člani družine [Meghan] niso izkazovali zadostne podpore, spoštovanja ali prijateljstva,'" v knjigi piše Tom. "Harry je menil, da bi morala biti Meghan enako cenjena kot njuna mati [princesa Diana]."

To naj bi bila ženska, s katero William vara Kate (imamo SKUPNE fotografije)

Tom je sicer pisal tudi o drugih napetih trenutkih med svakinjama. Na primer, o zapletu pri pomerjanju obleke med Meghaninim načrtovanjem poroke - ki ga je leta 2021 neposredno obravnavala v svojem in Harryjevem intervjuju z Oprah Winfrey. V intervjuju za Oprah je Meghan dejala, da jo je Kate spravila v jok.

Vendar pa Tom v knjigi trdi, da je bila Kate tista, ki je "planila v jok", ker naj bi Meghan princeso Charlotte "neugodno primerjala s hčerko svoje najboljše prijateljice Jessice Mulroney".

Po njegovih besedah se par na koncu ni mogel zediniti glede tega, ali naj Charlotte nosi nogavice in kako se dekličina obleka prilega.

Med kraljevo družino v zadnjem času prihaja do velikega, nenehnega razkola, zlasti ob novici o prihajajočih spominih princa Harryja. Pred skoraj letom dni pa je vir tedniku Us Weekly povedal, da se Meghan in Kate ne le razumeta, ampak se tudi zbližujeta in sta si "bližje kot kdaj koli prej ter delata na svojem odnosu v dobro družine".

Upamo, da je prepir iz leta 2018 zdaj le še bežen spomin.

Preberi več na Elle.si

TO SLUŽBO je v mladosti opravljala Nataša Pirc Musar, preden se je podala v politične vode