HUDOOO! Poglej, kako VITEK PAS ima Tanja Ribič (+ kaj počne za postavo)

Tanja Ribič je presenetila s fotko, na kateri ima najbolj vitek pas doslej! 😍

HUDOOO! Poglej, kako VITEK PAS ima Tanja Ribič (+ kaj počne za postavo) (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
5. 9. 2021

Tanja Ribič je od nekdaj slovela po svoji vitki in skladni postavi. Z leti se to ni kaj pretirano spremenilo, zato so, ko je nedavno pokazala svoj trebušček in vitek pas, njeni sledilci ostali brez besed.

Poglej, kako fantastično je videti:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Kaj počne, da je videti tako fantastično?

V čem je skrivnost postave Tanje Ribič, se zagotovo sprašuje marsikdo in igralka o tem brez težav govori.

Kaaaaaj? Si vedela, da je Špela Grošelj po poklicu TO (in zdaj se s tem tudi ukvarja!)

Tako je že leta 2013 razkrila, kako zdravo se prehranjuje: 

"Dolgo sem raziskovala, dokler nisem odkrila, da mi škodujejo pšenica, kravje mleko in sladkor. Ko sem vse to umaknila z jedilnika, so se mi odprli novi užitki pri hrani.

Dokler nisi primoran v spremembe zaradi lastnih težav, te ne bo nihče drug prepričal, da si s hrustljavo belo štručko škodiš zdravju," je povedala Tanja, ki je imela od nekaj rahle tudi težave s celulitom.

"Ker je razlogov zanj veliko, se ga je treba tudi lotiti z različnimi orožji. Najprej, pred mnogo leti, sem poskušala različne razstrupljevalne čaje, pa, seveda, telovadbo, potem kreme, ki naj bi celulit stopile čez noč."

Ooo! Družina Branka Čakarmiša vse presenetila z veselo novičko 😍

"Ugotovila sem, da najbolj pomaga, če je kritični predel telesa dobro prekrvavljen, da je to osnovno, da se strupi ne kopičijo na določenih delih telesa. Zato tudi poleti precej celulita izgine, saj se nevede ves čas 'knajpamo' - iz hladne vode na vroče sonce in nasprotno," pojasni Tanja, ki je v nekem intervjuju tudi dala čudovit nasvet vsem, ki bi radi živeli bolj zdravo. 👇

"Težko je z ničle začeti novo pot. Mene so nanjo napotile zdravstvene težave. Raziskovala sem in odkrila, kako pomembno je, kaj ponujam telesu. Vsaka težava, bolečina je njegov klic na pomoč. Prisluhnite telesu. Tudi emotivna stanja so v veliki meri organskega izvora. Z zdravo prehrano se boste stresu lažje postavile po robu.

Priporočam čim več kakršnegakoli kontakta z naravo. Vsak dan se uglašujte z njo. Želimo drugim dobro in učimo se odpuščati," je zaključila.

ŠOK! Goran Dragić naj bi se po osmih letih zakona LOČEVAL (to je VSE, kar vemo!)