Nejc Simšič spoznal zmagovalko Evrovizije Conchito

Voditelj oddaje O magazin Nejc Simšič je presenetil in že po prvem tednu vodenja oddaje držal svojo besedo. Obljubil je namreč, da v oddaji ne bo le voditelj, temveč tudi novinar, ki bo pripravljal ekskluzivne prispevke.

22. 7. 2014

Tako se je konec tedna odpravil na dogodek Starnacht am Wörthersee 2014 in pred objektiv kamere ekskluzivno ujel avstrijsko bradato senzacijo Conchito Wurst, z njo pa opravil intervju, v katerem je razkrila, da ni transseksualec, temveč preprosto moški, ki se rad oblači v ženska oblačila. Ali morda vendarle načrtuje spremembo spola in koliko časa potrebuje, da se iz moškega preobrazi v bradato divo Conchito, je v ekskluzivnem intervjuju za Planet TV v oddaji O magazin zaupala Nejcu.

"Conchita je res kraljica. Preprosta, prijazna in zelo, zelo pametna! Vsak njen korak je do potankosti premišljen. Ne komplicira, a ob sebi ima vedno menedžerja in štiri varnostnike, dva jo varujeta ves čas, ob njej, dva pa sta nekaj metrov pred njo in za njo. Mene je resnično navdušila," nam je zaupal Nejc, ki se je s slavno avstrijsko pevko tudi fotografiral.