Ne le Rebeka Dremelj, tudi teh 6 znanih Slovenk prisega na LEPOTNE POPRAVKE (tega nismo vedele!)

11. 5. 2020
Ne le Rebeka Dremelj, tudi teh 6 znanih Slovenk prisega na LEPOTNE POPRAVKE (tega nismo vedele!) (foto: Tibor Golob/Cosmopolitan Slovenija)
Tibor Golob/Cosmopolitan Slovenija

Zdaj je jasno, kdo je pred leti izgledal drugače kot danes. To je seznam s fotografijami. 👇🏼

Če smo pretekli teden pisali o pogumnem priznanju Rebeke Dremelj, ki je s svojimi sledilci delila, da se poslužuje botoksa (ampak samo na ENEM delu telesa - vse o tem, si lahko prebereš TUKAJ), danes raziskujemo, katere znane Slovenke so se v preteklosti že poslužile lepotnih popravkov.

Od botoksa, do operacij nosa, oprsja in polnil, ... tu so znane Slovenke, ki jim NI bilo težko priznati, da so se v preteklosti odločile za lepotne popravke (in zato jim čestitamo👏🏼)

1. Nuša Derenda

Nuša Derenda je ena prvih Slovenk, ki je javno spregovorila o tem, da se poslužuje botoksa. Kot je povedala pred leti, si je nego z botoksom privoščila približno na pol leta, priznala pa je tudi, da je v nekem obdobju s tem tudi pretiravala.

Zaradi botoksa je iz njenega obraza izginila mimika, naši novinarki pa je priznala, da se ji botoks ne zdi več tabu tema.

»Jaz sem pač ženska, ki sem rada odkrita, predvsem do svojega občinstva. Včasih še preveč, ampak takšna sem! Botoks ni nikakršen tabu več in zakaj ga ne bi uporabljale zvezdnice, če ga uporabljajo tudi ženske z raznih drugih poslovnih področij,« je tedaj pojasnila.

V medijih je sicer spregovorila tudi o lepotni operaciji nosu, saj je priznala, da z njegovim videzom ni bila zadovoljna.

2. Doroteja Premužič

Na njenem Instagram profilu lahko Dorotejo spremljaš tudi med njenimi obiski zdravnika, naši novinarki pa je pred časom priznala tudi, kakšne popravke si je v preteklosti že privoščila.

"Z Ivono (op.a. njena estetska stomatologinja) sva začeli sodelovati, ko sem imela 29 let. Želela sem si malo večji volumen ustnic, saj se ta z leti manjša. Ko mi je Ivona predstavila, kaj vse se da narediti na obrazu in da je to super tudi za preventivo pred staranjem, sem rekla, da počasi začneva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💎👑 Doroteja P. 👑💎 (@_diamondee_) on

Tako sva začeli z botoksom, povečali sva ustnice, nato sva se lotili predela okrog oči, malo pa sva spremenili tudi obliko nosu, poravnali sva ga, da je bolj simetričen. Pozneje sva napolnili lička s hialuronom in pa seveda vrat in dekolte. Največkrat ženske pozabijo prav na vrat in dekolte. Ne moreš imeti zategnjen samo obraz, vratu pa ne," je tedaj iskreno priznala Doroteja.

3. Hajdi Korošec Jazbinšek

Hajdi je na svojih družabnih omrežjih delila svojo izkušnjo s t.i. baby botoksom. Kot je povedala, se je za to prvič odločila oh štiridesetem letu, kako je bila videti njena izkušnja, pa si poglej v spodnjem posnetku. 

Kako je bil videti njen obisk si lahko pogledaš v spodnjem POSNETKU:

»Torej, da se razumemo, jaz nikakor nisem zagovornica pretirane uporabe botoksa, kar pomeni ‘frozen face’, da ženske s svojim obrazom sploh ne morejo več izražati mimike, se nasmejati, ali pa te mačje oči, pa ‘duck face’ zamrznjene obraze,« je še povedala na spletni strani Estetike Omnia, kjer so tudi poskrbeli za njen novi videz.

4. Manca Špik

Priljubljena svetlolasa lepotica je pred leti priznala, da si je pri estetskem kirurgu leta 2005 dala popraviti nos. "Bila sem zakompleksana najstnica. Imela sem res malo kilogramov, nisem se mogla zrediti – samo en velik nos sem imela na obrazu. To sem si želela popraviti, ko bi zaslužila svoj denar," je leta 2013 priznala spletnemu portalu vizita.si.

Kot je povedala, je šlo za manjši popravek, med katerim so ji 'popilili' kost, zaradi manjšega posega, pa je že teden dni po operaciji lahko stala na odru, brez da bi kdo karkoli opazil.

5. Sanja Grohar

Nos si je popravila tudi Sanja Grohar. Kot je povedala, je kot deklica zaradi zdravstvenih težav prestala kar nekaj posegov na nosu, leta 2009 pa se je odločila za estetski popravek pri priznanem kirurgu Siniši Glumičiću v Zagrebu.

6. Žana Povše

Za korekcijo nosu se je odločila tudi pevka in nekdanja tekmovalka v oddaji Znan obraz ima svoj glas, Žana Povše.

"Tega mi ni žal! Ne bom se veliko zlagala, če bom rekla, da me vsak dan kdo vpraša za mnenje ali nasvet v zvezi z lepotno operacijo. Pa ne samo 'neznani' ljudje, tudi 'znane' osebe. Ko se potem odločijo za lepotni poseg, ga skrivajo kot kača noge. Zakaj že? Saj to ni nič sramotnega in predvsem - to se opazi. Oprsje sem si povečala pri dr. Fabjanu in sem zelo zadovoljna.

Ko sem se končno odločila, da si bom dala popraviti še nos, je bil Matic (dr. Fabjan) edina logična izbira. Sicer bi to lahko naredila v ZDA, ampak zakaj? Z Maticem se poznava že vrsto let in mu 100-odstotno zaupam. Ko sva se usedla ob kavi in sem mu povedala, kaj si želim, mi je takoj znal svetovati. Združila sva medicinsko in estetsko in zdaj imam nov nos," je še pojasnila.

Fotografije: Igor Zaplatil, Instagram.com/mancaspik, instagram.com/sanjagrohar/, Helena Kermelj, Tibor Golob

Preberi še: Teja (Cool Mamacita) sledilke šokirala z najbolj DRASTIČNO spremembo doslej!

Priporočamo tudi: Ne le ADELE, zelooooo je shujšala tudi TA 👇🏼 hollywoodska igralka (ne boš verjela!)

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan