Nastja Gabor razkrila, kakšne težave imata z Luko Basijem (in kako jih rešujeta)

7. 12. 2023
Luka Basi in Nastja Gabor se poznata že iz otroštva. (foto: Instagram/Nastja Gabor)
Instagram/Nastja Gabor

Sta tudi tebi eden najbolj simpatičnih parov? 😍

Luka Basi in Nastja Gabor sta eden bolj priljubljenih parov pri nas.

Pevec Luka Basi s svojo glasbo srca osvaja tako doma kot tudi čez mejo, njegova zaročenka Nastja pa je prav tako priljubljena pevka, ki se vse bolj uveljavlja na slovenski glasbeni sceni.

Velik del Lukovega življenja ni le glasba, ampak tudi njegova družina. Z zaročenko Nastjo Gabor imata hčerko Tio in sina Taia, ki sta jima zelo podobna. Z Nastjo, ki je prav tako pevka, sta se spoznala že pri štirinajstih letih.

Kjerkoli se glasbeni par pojavi, se zdi, da jima ne dajo miru. Tako je tudi na dopustu, ko se čez poletje z družino odpravita na dopust na Pag, kjer si zaželita kanček zasebnosti in oddiha od vseh obveznosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

"Zelo radi gremo tja, predvsem zaradi otrok, ker imata družbo. Je pa včasih tudi naporno, ker so tam (na Pagu, op. avt.) Hrvati in Slovenci in veliko jih je, ki naju poznajo. Nimava več tistega miru," je v oddaji Kolo sreče na Planet TV nedavno razkrila Nastja.

In kako rešita zadevo, ko si zaželita nekaj miru? Takrat z družino odidejo na čoln in se odpravijo do zalivčkov, kjer imajo malo več miru in se lahko posvetijo drug drugemu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Luka in Nastja sta v otroštvu živela le osem kilometrov narazen. Poti so ju vmes odnesle narazen, zato nista bila skupaj približno šest let, nato pa so ju po čudnih naključjih poti pripeljale nazaj. Basi pravi, da se je ob ponovnem združenju zdelo, da se sploh nista razšla.

Priljubljeni par se je želel letos avgusta poročili, vendat sta zaradi poplav poroko odpovedala. Naj še enkrat omenimo, da Luka in Nastja prihajata s Koroške, ki je bila ena izmed najbolj prizadetih področij v poplavah. 

Morda te zanima še: Si nižje postave? Potem se moraš nuuujno izogibati teh 5 tipov škornjev

Preberi tudi: Alena obiskala zaročenka Sana in mu z novico zamajala svet: "Sedaj, ko te ni bilo doma ..."

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan