Našli smo poročne fotke Davida Urankarja in njegove Ajde!

Čeprav sta si večno zvestobo obljubila že pred leti, je vedno čas za večerno dozo romantike. Ste pripravljene?

Našli smo poročne fotke Davida Urankarja in njegove Ajde! (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
17. 3. 2018

David in Ajda sta bila zaročena kar nekaj let, preden sta se odločila, da svojo ljubezen potrdita tudi uradno. David je novinarjem naše medijske hiše tedaj povedal, kako je zaroka v resnici izgledala.

"Prišel sem z bob tekme s prstanom v žepu. Kupil sem ga v Švici, v trgovini Swarovski. Ko sem ga videl, sem ga kar kupil in sploh nisem razmišljal, kako in kdaj bom vse skupaj izpeljal. Vedel sem, da če nama je uspelo preživeti tista tri leta, ko je ona živela v Angliji in sva bila ločena, potem sploh ni več ovir," je tedaj zaupal David, ki ni skrival veselja, da sta z Ajdo končno postala mož in žena.

Noč pred poroko sta po tradiciji prespala vsak pri svojih starših, jutro pa sta začela s skupnim zajtrkom, na katerem so se jima pridružili tudi starši in obe sestrični.

"Oba sva že komaj čakala, da rečeva da in da se žurka lahko začne. Bilo pa je nekaj presenečenj, med drugim naju je na poti na grad (kjer sva se tudi poročila) pričakala kolona svatov, ki je zasedla dobesedno celo ulico," se spominja David.

Nevesta si je za poroko izbrala obleko v barvi šampanjca, ki jo je kupila v Londonu, tam pa se je vanjo zaljubila že med študijem. Obleka s korzetom je segala do kolen, kar je bilo kot naročeno za vroč poletni dan, osvežila pa jo je s poročnim šopkom s cvetjem v živih barvah, kar je bila popolna kombinacija za poletno poroko.

"Ajda je v poročni obleki kar žarela! Najlepša nevesta, kar sem jih kdaj videl! Čeprav sva skupaj že osem let, sem se počutil, kot bi se na novo zaljubil," je takrat povedal David. 

Sam je z izbiro obleke odlašal do zadnjega tedna pred poroko in kmalu ugotovil, da tista, ki že od valete visi v omari, ni primerna. Zato si je hitro izbral novo, in sicer je bil klasičen ženin, v črni obleki z metuljčkom. Tega je pozneje na poporočni žurki odvezal in vrgel med svate.

"Glede na to, da nevesta vrže šopek, sem pomislil, zakaj bi bili moški prikrajšani za to borbo. V tem stilu sem vrgel metuljčka, v napetem boju med Benjaminom in Janezom je bil zmagovalec slednji in je poroko že napovedal," je tik po poroku še povedal David.

Kaj nista ljubka?

Fotografije: Arhiv, Marko Delbello Ocepek, Mitja Božič, Remigio Grizonic

Preberi še: Preveri, kaj oblika tvoje ZADNJICE pove o tvojem zdravju!

Priporočamo tudi: Preveri, kaj o tvojem fantu razkriva njegova starost