Našle smo FOTKE hčerke od Anne Paynich iz Poroke na prvi pogled (čiiisto sta si podobni)

Videti je, da sta s hčerko res nerazdružljivi. ❤️

Našle smo FOTKE hčerke od Anne Paynich iz Poroke na prvi pogled (čiiisto sta si podobni) (foto: Planet TV) Planet TV
28. 3. 2023

Končnooooo!

V včerajšnji epizodi priljubljenega eksperimenta Poroka na prvi pogled so nam končno predstavili novo nevesto Aleša, ki se je po drami z Jasmino odločil, da gre na novo pot. 

Strokovnjaki so mu izbrali novo nevesto, ki je pravzaprav znan obraz malih ekranov in zagotovo jo poznaš tudi ti.

Anna Paynich je znan obraz resničnostnega šova Kmetija Slavnih, tekmovala je tudi v MasterChefu. Sicer je slovenska modna oblikovalka, scenaristka in pisateljica. Ne skriva navdušenja nad raziskovanjem duhovne plati človeškega življenja.

OMG! TA nekdanja tekmovalka Kmetije je NOVA izbranka Aleša (nikoli ne uganeš)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POROKA NA PRVI POGLED 💖 (@poroka_na_prvi_pogled)

Neločljiva s hčerko Anayo

Anna ima hčerko Anayo, ki bo dopolnila 11 let. Večkrat je že dejala, da sta s hčerko nerazdružljivi ter da je ena izmed največjih slabosti, ki jih prinese udeležba v resničnostih šovih, to, da je ločena od Anaye.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★ 🎀 𝘼𝙣𝙣𝙖 𝙏𝙞𝙖 𝙋𝙖𝙮𝙣𝙞𝙘𝙝 🎀 ★ (@anna.paynich)

Pred tremi leti je Anna za portal Njena razkrila nekaj več o njunem odnosu:

"Na začetku mi je bilo precej težko, da sem se kljub avtoimunski bolezni postavila na svoje noge. V veliko podporo mi je bila prav hčerka Anaya, ki me je spodbujala in mi vsak dan govorila, kako me ima rada, in da je srečna, ker me ima."

Dodala je še, da si, preden zaspita, izrečeta mantro hvaležnosti za celoten dan in za vse, kar imata. Verjameta, da ni nič samoumevno. "Zgodi se tudi kakšen energijsko napornejši dan, pa vendar si znava v takšnih trenutkih pomagati, da se ne spreva, in če je vibracija glasu povišana, rečeva ena ali druga: 'Stop, šla si stran od svojega srca, zato me ne slišiš.' Takoj se poveževa nazaj s srcem in začneva govoriti v mirnem, tihem tonu," je še povedala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★ 🎀 𝘼𝙣𝙣𝙖 𝙏𝙞𝙖 𝙋𝙖𝙮𝙣𝙞𝙘𝙝 🎀 ★ (@anna.paynich)

"Midve sva duši dvojčici, in kar koli bova v življenju delali, bova podpirali druga drugo in si pomagali v vseh pogledih. Še vedno mislim, da je ona darilo od boga, glede na vse ginekološke operacije in zdravniške diagnoze, da ne morem imeti otrok. Do konca življenja bom hvaležna za njo," je za omenjeni portal dejala Anna, ki Anayo opiše kot ustvarjalno vilinsko bitje. 

Skupaj sta namreč začeli ustvarjati linijo obročev za na glavo, ki so namenjeni zaščiti ženske energije in naše avre ter za priklic ljubezni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★ 🎀 𝘼𝙣𝙣𝙖 𝙏𝙞𝙖 𝙋𝙖𝙮𝙣𝙞𝙘𝙝 🎀 ★ (@anna.paynich)

Preberi tudi: "Odkrila sem možev SKRIVNI profil, s katerega je pošiljal TAKŠNA sporočila" (klic na pomoč zaskrbljene ženske)

Morda te zanima še: TOLIKO stane trendi PLAŠČ, ki ga je Tina Gaber nosila med sajenjem dreves (uou, to pa je znesek!)

Fotografije: Planet TV