Naš priljubljeni TV voditelj se je oglasil iz bolnišnice (v nesreči si je zlomil vretence) 😳

Ojojjjjj! Prekiniti je moral vse svoje dejavnosti. 😥

Naš priljubljeni TV voditelj se je oglasil iz bolnišnice (v nesreči si je zlomil vretence) 😳 (foto: Profimedia (fotografija je simbolična)) Profimedia (fotografija je simbolična)
28. 11. 2022

Nik Škrlec je vsestranski moški. Najverjetneje ga poznaš kot voditelja priljubljene oddaje Male sive celice, ukvarja pa se tudi z igralstvom, na Youtubu snema svoje videe in trenutno še voditelj TV oddaje Krompir.

Morda nisi vedela, ampak prislužil si je naziv državnega prvaka v pomnjenju, podrl rekord v recitiranju decimalk števila π in se ukvarja s potapljanjem na vdih.

Pred kratkim je sporočil tragično novico, ki je pretresla vse. 😳

"👋🏻 Pred dvemi dnevi sem si zlomil vretence in dobil blažji pretres možganov. Vretence ni hujše zlomljeno, moji možgani so pa itak permanentno pretreseni, tako da ni panike. Zdaj moram nekaj časa nameniti okrevanju, zato bo tudi turneja Zdrave pameti prestavljena v 2023. Kmalu objavimo nove termine, sam da se malo sestavim 🙂 Vstopnice lahko vrnete ali pa z njimi pridete na nove termine, bodo veljale. Takoj, ko bo znano kaj več, objavim. Hvala za vsa sporočila ❤️🙂" je zapisal pod fotografijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nik Škrlec (@nikskrlec)

Ja pa iiii! Poglej, kako zelo sta si podobna Luka Jezeršek in njegov najmlajši sin 😍

Ravno pred kratkim je pričel z avtorsko možgansko monokomedijo, ki jo je poimenoval Zdrava pamet. "Zdrava pamet je najbolj nora monokomedija o možganih, naših mislih in vseh vragolijah, ki nam jih uganjajo," pravi Nik. Predstave je sedal moral premakniti. 

Kaj se je zgodilo?

Naši novinarki je zaupal, kaj se je v resnici zgodilo.

"Pred predstavo Zdrava pamet v Domu kulture Kamnik se mi je na vaji zgodila nezgoda, z višine sem padel na hrbet in se udaril v glavo," je pojasnil.

Nadaljeval je: "Organizatorji so bili zelo skrbni in takoj poklicali reševalce, ki so me pregledali in skupaj smo razmišljali, kaj naj naredimo. Vidnih poškodb ni bilo, jaz sem se pa tudi v redu počutil ... V tem času je bilo še nekaj minut do predstave, zato sem sem se odločil, da zadevo vseeno izpeljem, čeprav zdaj za nazaj vem, da je bila to neverjetno neumna ideja. Tako sem monokomedijo o možganih igral s svojimi, ki so bili v tistem hipu precej vprašljivi. Po predstavi se vseeno nisem počutil dobro in izlet na urgenco je razkril, da imam zlomljeno vretence ter sem utrpel pretres možganov. Naučil sem se, da je adrenalin izjemno močno sredstvo, ki lahko zamegli presojo in da po tridesetem letu ne morem več tako enostavno prenašati padcev. Izjemno hvaležen sem publiki v Kamniku, ki mi je oprostila mesta zmede med predstavo in me podpirala tekom igre, so pa najbrž tudi edini, ki so Zdravo pamet videli izvedeno s pretresenimi možgani ..."

Nik je že na nogah!

Kot kaže Nik uspešno okreva, saj je na Instagramu objavil zapis: "Moj prvi daljši sprehod! Nedelja je, vzel sem pohodne palice in namesto v gore šel na referendum 🏔️ Glede na trojno izbiro in mojo opremo lahko rečem, da sem bil na Triglavu 😁 Če še niste … priporočam, super je."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nik Škrlec (@nikskrlec)

Nik, želimo ti uspešno okrevanje! 💪🏻

RAZKRIVAMO: Se med snemanjem ceremonije kandidatke in Blaž res NAPIJEJO? (Sanjski moški)

Fotografije: POP TV