Ojoj! Meri (Poroka na prvi pogled) pristala na ZDRAVLJENJU? To so vse podrobnosti

19. 3. 2023
Ojoj! Meri (Poroka na prvi pogled) pristala na ZDRAVLJENJU? To so vse podrobnosti (foto: Planet TV)
Planet TV

Meri brutalno iskreno o GRDEM incidentu: "Sprla sva se zaradi drog in v trenutku sem ga imela na pokrovu avta."

Meri Sabadin smo spoznali v drugi sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled, vendar ne gre čisto po načrtih. Z Žanom se ne razumeta najboljše, kar posledično vpliva na njeno počutje.

Primorka ima za sabo več težkih življenjskih izkušenj, ki so jo vsekakor izoblikovale v osebo, kakršna je danes. Marsikdo je prepričan, da je ravno to razlog za njene odzive v eksperimentu.

Pred kratkim je spregovorila o hudem incidentu, ki ji je spremenil pogled na življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POROKA NA PRVI POGLED 💖 (@poroka_na_prvi_pogled)

Morda te zanima tudi: Nekdanja smučarka Ana Drev je v resnici lastnica TE znane blagovne znamke (njene izdelke zagotovo obožuješ)

"Ugotavljam, da pravzaprav, ko nekaj povem o tem, ljudje sprejmejo v redu. Zdi se mi, da se o tem veliko premalo govori," je prepričana Meri.

Povsem iskreno je o svoji odvisnosti spregovorila za portal Siol.net. Deloma se je odločila, da spregovori tudi zato, ker je prepričana, da je odvisnost prisotna v vsakem drugem domu, vendar se je ne jemlje tako resno.

"To ni samo zgodba o odvisnosti, ampak pot iz tega je osebnostna rast, delo s seboj. Ni le to, da ti ne jemlješ substanc, ampak je kakovost življenja, način razmišljanja, to so stvari, ki potem manjkajo," je še dodala.

Kaj se je zgodilo?

Že pri svojih rosnih 17 letih je vstopila v zvezo z odvisnikom. Sedaj se zaveda, da je kriva tudi sama, saj bi lahko odklonila droge, a vendarle je bila ljubezen premočna.

"V odnosu sem dolgo vztrajala. Potegnil me je v droge. Bila je moja odločitev, vedno bi lahko rekla ne in odšla stran. Odgovornost sem nekako sprejela in predelala. To se je vleklo tudi, ko se je odnos končal. Skoraj 10 let. BIlo je tako hudo, da bi brez zdravljenja težko prišla ven iz tega. Našla sem projekt Človek - neprofitno društvo oziroma organizacija za zdravljenje odvisnosti, ki je edina mešanaskupnost, kjer so moški in ženske v skupnosti skupaj in imaš terapevte, ki delajo s tabo. Mislim, da je treba odnose prečistiti in prekiniti določene vzorce," je dejala.

"Imela sem en incident z enim moškim, sva se precej sprla zaradi kombinacij droge in podobnega. Jaz sem takrat skoraj izgubila izpit za avto, njega sem imela na pokrovu avta. Toliko o moji impulzivnosti. Grd incident."

Pojasnila je, da se je takrat streznila in dobila izpit za avto, saj je ukrepala policija. Najprej je poizkusila sama amstinirat, vendar ji je uspelo le za osem mesecev. Takrat je poiskala pomoč.

Meri, prepričane smo, da s tem, ko deliš ta del svojega življenja, pomagaš mnogim. ❤️

Preberi tudi: "Žena je mahnjena na čistočo, potem pa sem izvedel, da pod tušem počne TO" (zapis zgroženega Slovenca)

Priporočamo še: A veš, ta Saša, ki v Masterchefu vedno kuha v KRAVATI? To DELO opravlja v resnici (daaaleč od kuhanja)

Fotografije: Planet TV, POP TV