Ne boš verjela, kaj si za božič želi sin Meghan in princa Harryja (in želja se mu NE bo uresničila)

20. 12. 2023

Le kdo bi si mislil, da je njun sin Archie velik navdušenec nad tem področjem.

Vojvodinja susseška Meghan Markle je razkrila, da njen štiriletni sin Archie kaže veliko zanimanje za fotografijo.

Archieja je fotografija pritegnila po srečanju s fotografom Misanom Harrimanom, ki je že večkrat poskrbel za njene potrete in portrete njenega moža, 39-letnega princa Harryja.

"Navdih je globok in zadnjič je Misan našemu sinu pokazal, kako se fotografira. Archieju sem kupila fotoaparat, vendar mi je rekel, da to ni Leica, kot jo ima Misan," je Meghan povedala za People. Nakar mu je Meghan odgovorila: "Ne boš dobil Leice! Niti za božič!"

Poglej fotografijo princa Harryja in malega Archieja, ko je bil še dojenček:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan 👑 (@megan_markle_princess_)

Zdi se, da ima mali Archie ljubezen do fotografije v genih. Kraljica Elizabeta II. je rada fotografirala, zlasti konjske predstave, ko je njen mož princ Filip tekmoval v vožnji s kočijo.

Ne spreglej:

Leta 2021 je mali Archie za božično darilo od svoje prababice, zdaj že pokojne kraljice Elizabete II., prejel pekač za vaflje. Prince Harry je namreč takrat v pogovorni oddaji razkril, kako je kraljica obdarila njegovega prvorojenega sina.

"Moja babica naju je vprašala, kaj si Archie želi za božič, in Meg je odgovorila, da pekač za vaflje. Poslala nama je pekač za vaflje za Archieja, tako da mu zdaj Meg zjutraj pripravi čudovito maso iz bioloških sestavin, ki jo zlije v pekač." Darilo je bilo Archieju zelo všeč, je zagotovil Harry: "Zelo mu je všeč. Archie se zjutraj zbudi in takoj vpraša po vafljih."  

Princ Harry in Meghan Markle pa po besedah ​​poznavalca vstopata v novo dobo.

Anonimni vir je za People izdal, da sta vojvoda in vojvodinja susseška "močno osredotočena na prihodnost", potem ko sta uspešno - in neuspešno - opustila nove projekte iz svojih dokumentarnih knjig Netflix v Harryjevo knjigo z naslovom Spare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

"To, kar vidimo – in mislim, da bomo videli še več – je Heghan 2.0. Part Deux," je razkril poznavalec. "Vesta za svoje domnevne neuspehe in kako se nanje gleda, vendar sta postala skorajda bolj tehnološka kot Hollywood. Velik neuspeh in vse to. Zamenjala sta in izključila najrazličnejše projekte in ljudi ter se lotila popolnega ponovnega zagona sistema."

Preberi še: To je mlada voditeljica Flora Ema Lotrič, ki je vodila prireditev Športnik leta 2023 (FOTO)

Priporočamo tudi: Obstajajo 3 tipi ločenih moških - a le z enim od njih lahko ustvariš zdravo razmerje

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju