Meghan Markle nosila čudovito obleko, ki je ZELOOO podobna njeni poročni oblekici. Poglej ti TO!

V tem tednu sta princ Harry in Meghan Markle prvič skupaj obiskala Irsko.

Meghan Markle nosila čudovito obleko, ki je ZELOOO podobna njeni poročni oblekici. Poglej ti TO! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 7. 2018

Videti je, da je Meghan kot vojvodinja Sussexa že takoj po poroki našla svojo stilsko podobo. V njeni garderobi prevladujejo nevtralni toni, poleg tega pa najraje izbere obleke ženskih oblikovalk.

Poglej vse njene modne oprave včerajšnjega dne, ki so nas pustile odprtih ust (v pozitivnem smislu seveda!):

1.

V tem tednu sta s princem Harryjem obiskala 100. obletnico Kraljevega vojnega letalstva. Zdelo se nam je, da smo njeno črno Givenchyjevo obleko že nekje videli ...

Lahko bi rekli, da je bila ta črna obleka pravzaprav različica njene poročne obleke.

Opaziš podobnosti?

2.

Ob prihodu v Dublin so ju sprejeli mestni uradniki. Meghan je nosila temno zeleno krilo in bluzo (prav tako) znamke Givenchy. 

Poroznost pa je pritegnila tudi njena torbica znamke Strathberry.

3.

Zvečer sta obiskala britansko ambasado v Dublinu. Meghan se je za to priložnost zopet preoblekla. Tokrat je izbrala malo črno oblekico novozelandske oblikovalke Emilie Wickstead, ki je v preteklosti že poskrbela za garderobo kraljeve družine. 

Mladoporočenca sta s svojim obiskom Dublina začela turnejo kot poročen par. V prihodnjih dneh na Irskem pa si bosta ogledala tudi lokalne znamenitosti.

Vir: Mirror.co.uk

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Samantha Markle je grdo napadla svojo polsestro Meghan Markle in Točno TA lak za nohte je Meghan Markle nosila na svoji poroki! (+kje ga kupiš)

Priporočamo tudi: Kaaaj!? Katarina Čas je postrigla svoje čez ramena segajoče lase!