Megan Fox razkrila, kako uspešno združuje kariero in družinsko življenje

Hollywoodska lepotica Megan Fox, zvezdnica filma Ninja želve: Iz senc, ki smo ga pred kratkim lahko gledali v naših kinih, je dala intervju, v katerem je med drugim razložila, kako ji uspeva združevati uspešno kariero in družinsko življenje.

Megan Fox razkrila, kako uspešno združuje kariero in družinsko življenje (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2016

Čeprav je 30-letna ameriška igral­ka in model Megan Fox 4. avgusta letos že tretjič postala mamica, ima še vedno zavidanja vredno postavo, zaradi katere med drugim po vsem svetu slovi kot simbol seksa.

Ta sloves pa je prav nič ne moti, nasprotno, nanj gleda s precejšnjo mero sproščenosti, česar za večino njenih kolegic in kolegov ne moremo trditi.

"Vsega tega ne smeš jemati tako zelo resno, s tem se moraš soočati nekoliko igrivo," je hollywoodska lepotica pojasnila v pogovoru za nemško spletno stran spot on news in dodala, da so takšne in podobne oznake preprosto del igralskega poklica.

Je pa zato priznala, da ima še danes občutek, da so moški v njeni prisotnosti še vedno zelo živčni, a to po njenem mnenju ni nujno povezano z njenim videzom, ampak bolj z njenim 'zelo neposrednim in drznim načinom vedenja'.

Prepričana je namreč, da moški pogosto niso vajeni močnih žensk, ki imajo odločen in včasih skoraj agresiven pristop: "To jih hitro vznemiri in ravno to se mi zdi zelo zabavno."

Prav zaradi tega se ji zdi zelo pomembno, da je ljudje ne zaznavajo le kot 'lepe neumnice'.

"Sem zelo pametno dekle in medsebojno spoštovanje je pri meni vedno na prvem mestu," pravi junakinja akcijske komične pustolovščine Ninja želve: Iz senc, ki smo ga pred kratkim lahko gledali v naših kinih.

Megan je med drugim spregovorila tudi o tem, da se mora kot zaposlena mamica pogosto soočati z zahtevnimi izzivi, še posebno zato, ker – v nasprotju z večino navadnih smrtnikov – največkrat ne dela od devetih do petih, ampak se njen delavnik pogosto zavleče do poznih nočnih ur.

"To pa za mamo ni lahko," je poudarila in v isti sapi pristavila, da je vse skupaj nekoliko lažje zato, ker ji ni treba delati vse leto: "Praviloma poskušam posneti dva filma na leto, kar mi največkrat vzame šest mesecev."

Fox

Zaradi tega ji ostane dovolj časa, ki ga lahko preživi s svojima otrokoma:

"In ravno to hočem. Hočem biti mama, ki je svojim otrokom vedno na razpolago." To, da imaš kot igralec otroke, pa je resnici na ljubo pogosto velika slabost, saj preprosto nisi tako fleksibilen kot kolegi, ki niso starši:

"Ne moreš ves čas pakirati kovčkov in potovati po vsem svetu, če imaš doma otroke." Čeprav ima nadvse rada svojo družino, ki jo sestavljajo še mož, igralec Brian Austin Green, in sinovi Noah Shannon, Bodhi Ranson in Journey River, pa se zaradi nje niti slučajno ne namerava odpovedati igralstvu:

"Noah in Bodhi me poznata kot zaposleno mamo in mislim, da jima to vceplja dober delovni etos. Za otroke je dobro, da vidijo, da morata mamica in očka delati, da jim lahko omogočata lepo življenje."

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Zlata vredni nasveti uspešnih žensk, ki so s samozavestno držo uresničile svoje sanje ali pa poglej, kako seksi je igralec Klemen Janežič v kopalkah!

Priporočamo tudi: Jeep festival 2016: osvoji vikend z Jeepom!