Marko Potrč razkril, ZAKAJ se je v resnici odpravil na Švedsko (razlog NI korona!)

Emmm ... do zdaj smo imeli totalno napačno predstavo, kaj družina Potrč počne na Švedskem. 🙊

Marko Potrč razkril, ZAKAJ se je v resnici odpravil na Švedsko (razlog NI korona!) (foto: Instagram/Marko Potrč) Instagram/Marko Potrč
4. 12. 2020

Zagotovo si v medijih že zasledila, da se je simpatična družinica Potrč prejšnji mesec začasno preselila na Švedsko. 

Marko Potrč se s svojimi video posnetki tamkajšnjega življenja pogosto javlja na družabnih kanalih, prav tako pa sta Lili in Marko priznala, da imata otroka, ki zdaj na Švedskem tudi obiskujeta šolo, normalen december, z vsemi aktivnostmi, ki jih ta prinaša. 

Uau! Si vedela, da je sestra Dejana Vunjaka žena TEGA znanega Slovenca?

In če si do zdaj mislila, da se je Marko Potrč na Švedsko z družino odpravil zaradi razmer in ukrepov na naši sončni strani Alp, ... se motiš. Ker razlog tiči povsem druge. 

Preveri, zakaj so na Švedskem:

Kot je Marko povedal za Žurnal24, so se z družino na Švedsko primarno odpravili zato, ker Marko tam pripravlja dokumentarni video o slovenskem hokejistu Janu Muršaku, za snemanje tega projekta pa so bili dogovorjeni še pred koronakrizo.

Kot je povedal, je priložnost na Švedskem potem uporabil tudi za predstavitev tamkajšnjih razmer in ukrepov, povedal pa je, da vesel tudi za otroka, ki lahko tam uživata v običajnem veselem decembru.

Kako lepoooo, kajne? 😍

Marko je prav tako namignil, da se mu na Švedskem odpirajo tudi novi delavni projekti, a nikakor ne velja, da bi družinica za vedno ostala tam in zapustila Slovenijo. 

Fotografije: Arhiv AM, Planet TV