Marko Potrč objavil fotografijo svoje Lili brez ličil s čudovitim pripisom

Marko Potrč, voditelj druge sezone šova The Biggest Loser Slovenija, nas je raznežil z najnovejšo fotografijo svoje Lili Žagar. Poglej tudi, kaj je ob njej zapisal!

Marko Potrč objavil fotografijo svoje Lili brez ličil s čudovitim pripisom (foto: Instagram/The Biggest Loser Slovenija) Instagram/The Biggest Loser Slovenija
3. 4. 2018

Lili Žagar in Marko Potrč že od nekdaj veljata za enega najlepših in ljubečih (televizijskih) parov. "Meni je Lili zmeraj lepa. In tudi dejansko je," je lani v tem času Marko povedal za govori.se.

Da je med njima moč čutiti privlačno energijo tudi po 10 letih skupnega življenja, pa dokazujejo njune fotografije.

 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

"Najine 'Gorske sanje' štejejo sicer že nekaj sezon, ampak so še zmeraj vroče kot na začetku," je nedavno zapisal pod zgornjo fotografijo Marko.

No, včeraj pa nas je totalno raznežil še s tole ...

 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

... pod katero pravi: "Springtime love. Every year. Zame je najlepša brez makeup-a. Redki so dnevi, ko lahko greva skupaj na sprehod. Na žalost. Ampak jih zato znava toliko bolj cenit."

Iiiii! <3

In čeprav sta se v preteklosti umaknila s televizije, nas Lili in Marko v zadnjem času ponovno razveseljujeta s svojimi voditeljskimi veščinami.

Lili lahko vidimo v oddaji Dan. (oddaja se namreč piše s piko na koncu), za katero pravi, da ji je pisana na kožo in ji predstavlja sladek izziv, zaradi česar se ga je odločila tudi sprejeti.

 

A post shared by Planet TV (@planettv) on

"Prepričal me je format oddaje. Pri svojih zrelih 36 letih sem rekla, da sem opravila z resničnostnimi šovi. Naredila sem jih kar nekaj in v vsakem sem uživala – če bi lahko zavrtela čas nazaj, bi storila enako. Ne obžalujem nobene svoje odločitve in to je bilo res krasno obdobje v moji karieri. Po vseh teh letih pa je bil čas za premik naprej, za nekaj novega," je Lili septembra povedala za govori.se.

Marko pa je, kot smo poročali že tukaj, po odhodu Špele Grošelj prevzel voditeljsko mesto v šovu The Biggest Loser Slovenija, prav tako pa ga lahko še vedno gledamo v oddaji Galileo.

 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

"Oba, @jankovacic_reset in @gymbynatasa sta top! Srčna in motivirana. Odlično je delat z njima! Sem zelo vesel, da smo skupaj v tem projektu," je zapisal o sodelovanju s trenerjema Janom Kovačičem in Natašo Gorenc.

Kot je povedal pred začetkom snemanja, šov The Biggest Loser Slovenija "združuje šport in televizijo, kar že samo po sebi  zagotavlja, da bom v novem izzivu izredno užival. Vem, kako je trpeti na treningu. Ampak odkrito – jaz v tem uživam. Prav to bom skušal približati tekmovalcem: kako najti zadovoljstvo v trpljenju na treningu."

Lili in Marko imata sicer (kot verjetno že veš) tudi dva otroka, 9-letnega Tilna in 5-letno Injo ...

 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

... In tole je ena izmed njunih najbolj prikupnih fotografij, ki smo jih našli na Markovem profilu:

 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Pripravila: Nika Švajncer

Preberi še: Uau! Moraš videti reklamo, ki jo je posnela Indira Ekić ali pa Špela in Robert Kranjec iskreno spregovorila o težki poti do starševstva!

Priporočamo tudi: Poglej, kako je danes videti talentka Lina Kuduzović!