Madonna: Po zadnjih lepotnih operacijah ŠOKIRALA s svojim novim videzom (FOTO)

Madonna še ni končala z lepotnimi operacijami, saj je zdaj s svojim novim videzom šokirala javnost.

Madonna: Po zadnjih lepotnih operacijah ŠOKIRALA s svojim novim videzom (FOTO) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 9. 2021

Minuli vikend so v New Yorku podelili prestižne MTV video in glasbene nagrade, rdečo preprogo pa so zasedle nekatere najbolj priljubljene glasbene zvezde današnjega časa. A velik del pozotnosti je na dogodku (morda malce nepričakovano) požela Madonna s svojim nastopom. 

Pop kraljica se je na odru pojavila v svojem prepoznavnem slogu - v seksi usnjenem stezniku z ogromnim izrezom, skupaj z mrežastimi nogavicami, lakiranimi salonarji z vrtoglavo visoko peto in dolgimi, usnjenimi rokavicami ter čepico. Njena erotična različica v slogu domino dame je vnela množico, toda prava predstava se je začela, ko je razkrila nove vsadke - tako na telesu kot na obrazu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Družbena omrežja so kmalu preplavile fotografije z vprašanjem: kaj se je zgodilo z njo?

Spodaj si oglej še nekaj drugih lepotic Hollywooda, ki jih po številnih lepotnih operacijah danes žal ne prepoznamo več.

Sanjske počitnice Gregorja Čeglaja so se sprevrgle v NOČNO MORO (o, neeee!)

Po letošnji modni reviji Fendi je številne oboževalce presenetil nov videz Demi Moore, saj je mnogi sprva sploh niso prepoznali. Za 58-letnico to ni prvi nastop na modni pisti v zadnjih mesecih - oktobra je imela modno revijo za linijo spodnjega perila Rihanna Savage x Fenty, kjer je bila videti popolnoma fantastično, čvrsto in seksi.

Demi, Madonna in Ashley Judd so le nekatere izmed slavnih žensk, ki so v zadnjem času javnost šokirale s svojimi zategnjenimi obrazi brez ene same gubice, kakršnih niso imele niti pri svojih dvajsetih.

Znana ustanoviteljica blagovne znamke Huda Beauty, Huda Kattan, je v nedavnem intervjuju za Vogue dejala: "Zasvojena sem z nitkami. Trenutno imam v obrazu verjetno približno 70 niti. Včasih me boli, ko se nasmehnem, vendar mi je na nek način všeč." Ali smo pripravljeni prenašati bolečino, ko želimo izraziti svojo srečo in ali je vredno bolečine?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HUDA KATTAN (@hudabeauty)

Prirejeno po članku z ELLE HR.

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si