OMG! Ne boš verjela, kaj se je Luki Jezeršku pripetilo na dopustu 🤯

Zdaj se verjetno ob tem pošteno nasmeji, takrat pa mu verjetno ni bilo nič kaj preveč smešno ... 🙈

OMG! Ne boš verjela, kaj se je Luki Jezeršku pripetilo na dopustu 🤯 (foto: POP TV) POP TV
16. 7. 2022

Poletni dopusti so v polnem zamahu in tudi naši estradniki so jo popihali vsak na svoj vroč konec. Nekateri izmed njih nepozabne dogodivščine s počitnic veselo delijo na družabnih omrežjih, drugi pa so te dni nekoliko bolj skrivnostni.

Eden takšnih je tudi naš kuharski mojster Luka Jezeršek, ki naj bi se ta hip mudil v Istri na družinskem vikendu, del dopusta pa bo po poročanju revije Lady letos preživel tudi na jadrnici, kot je sicer v njegovi navadi.

Naravnost sanjsko, kajne? 😍

Tanja Žagar končno priznala, kaj z Mikijem počneta, ko otroka spita

A Lukove počitnice vendarle niso zmeraj tako pravljične. Za zgoraj omenjeno revijo je namreč delil tudi neljub pripetljaj, ki se mu je pred časom zgodil prav med jadranjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jezeršek (@lukajezersek)

"V Šibeniku sem na pomoč priskočil neki jadrnici, ki zaradi močnega vetra ni mogla izpluti. Vmes sem po pomoti odložil telefon na sosednjo jadrnico. Potem smo ga ves dan iskali, kontaktirali smo to jadrnico, ki smo ji pomagali pri izplutju, a telefona ni bilo nikjer.

Ko smo prišli z dopusta, so nas iz zavarovalnice, kjer imam sklenjeno počitniško zavarovanje, klicali, da so našli moj telefon v Berlinu.

K sreči sem imel v ovitku kartico zavarovanja in tako so najditelji vedeli, kdo je lastnik. Telefon je čez nekaj dni prispel po pošti," je razkril.

Si predstavljaš?! 🤯

Znano je, TOČNO koliko sta Roglič in Pogačar do zdaj zaslužila na Tour de France