Kakšen CAR! Poglej, s čim se je Luka Dončić pripeljal na tekmo

6. 9. 2023

Tega njegovi oboževalci vsekakor dooolgo ne bodo pozabili. 🙊

Najboljši slovenski košarkar, ki ta hip zastopa slovenske barve na Svetovnem prvenstvu v košarki, ne skriva svoje ljubezni do avtomobilov.

Luko Dončića so tako pred časom ujeli z novim jeklenim konjičkom, ki je pritegnil veliko pozornosti. Na domačo tekmo proti ekipi Atlanta Hawks se je pripeljal z vozilom, vrednim vsaj 150.000 evrov (odvisno od specifikacij).

Mnogi so ga poimenovali kar 'tank'. 

Gre za šestkolesni avtomobil Jeep Wrangler, poimenovan Apocalypse 6X6 Hellfire, ki so ga pri podjetju Apocalypse opremili z dodatno osjo (in temu primerno podaljšali) ter mu nadeli kopico karoserijskih dodatkov, zaradi česar se zdi, da je res primeren za morebitno apokalipso.

O, š*t! Poglej, kako grdo so poškodovali našega Dončića - pozor, fotografija ni okusna!

Podjetje Apocalypse je sicer specializirano prav za tovrstne predelave, v njihovem katalogu je poleg Wranglerja mogoče izbirati tudi med Fordom Broncom, Mercedesom razreda G in drugimi modeli terencev oziroma poltovornjakov. Model Hellfire ima sicer v svoji zbirki tudi Jay Leno.

Poglej, kako izgleda:

Na parkirišču so 23-letnika ujeli paparaci, ki so ga vprašali, ali se na tak način pripelje na tekmo. Dončić se jim je nasmehnil in odgovoril: "Moram se." Posnetek srečanja s paparaci se je znašel na družbenih omrežjih, kjer mnogi občudujejo nov avto. Slovenski zvezdnik je kasneje z Dallasom doživel tretji zaporedni poraz. 

To pa še zdaleč ni njegov prvi prestižni avto.

Avgusta 2021, na dopustu po olimpijskih igrah, so Dončića ujeli na Krku z avtom prestižne znamke. Sedel je v Lamborghini Urus Mansory, vreden približno 420.000 evrov. Poleg tega so ga v preteklosti že ujeli tudi v Porscheju Panameri, Chevroletu Camaru in Porscheju 911 Turbo S.

No, to pa je zbirka!

Preberi več na Avto-magazin.si

To je neustavljiv Rok Možič, ki navdušuje na letošnjem evropskem prvenstvu v odbojki

Morda te bo zanimal tudi pogovor, ki ga vodi Borut Pahor:

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ