Lepa poslanka Eva Irgl uživa na sanjskih počitnicah! Preveri kje, in si poglej FOTKE 🏝

Ne le idejo za počitnice, Eva Irgl na teh fotkah ponuja tudi dober modni nasvet, kaj obleči na dopustu! 😉

Lepa poslanka Eva Irgl uživa na sanjskih počitnicah! Preveri kje, in si poglej FOTKE 🏝 (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
13. 8. 2021

Eva Irgl je trenutno na dopustu, a ni pozabila na svoje privržence in sledilce, ki jih s pomočjo družbenih omrežij seznanja s tem, kaj trenutno počne.

Velja za eno bolj postavnih poslank, ki vedno znova navdušuje s svojimi stajlingi - tako med delavnikom, kot v svojem prostem času.

Iz Toskane, kjer brez dvoma uživa v odlični hrani in pijači, je svoje sledilce pozdravila v obleki, v kateri je kot iz škatlice.

Gre ze obleko iz večnega džinsa, kroju pa drznost dodajo poudarjeni rokavi.  Oblekica je kratka in razkriva Evine vitke ter čvrste noge in ozek pas. Zraven je obula superge v barvi pudra, saj je v njih dosti lažje in udobneje odkrivati čudovitna toskanska mestna jedra, polna zgodovinskih in kulturnih znamenitosti.

Evini sledilci so bili nad videnim navdušeni in so na vso moč pohvalili njen videz. V obkavah sicer ni razkrila, kdo ji pri odkrivanju Toskane dela družbo, a v vsakem primeru smo prepričani, da se ima nadvse lepo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Našli smo 'uradne' fotke zasebne zabave Luke Dončića in Severine (FOTO)

Preberite več na Govori.se

Fotografije: Helena Krmelj, Profimedia