Lea Mederal o prvih trenutkih starševstva: 'Niti v nočnih morah si nisem predstavljala ...'

Priljubljena voditeljica Lea Mederal je prvič spregovorila o težki izkušnji, ki jo je prestala po porodu. 😔 Lea, super si! 

Lea Mederal o prvih trenutkih starševstva: 'Niti v nočnih morah si nisem predstavljala ...' (foto: Instagram Lea Medral) Instagram Lea Medral
14. 11. 2020

Začetek maja smo v tem članku poročali o veseli novici priljubljene voditeljice Lee Mederal, ki je preko Instagrama sporočila, da bo prvič postala mamica

Njeno prvo nosečniško fotografijo si lahko pogledaš tukaj.

Kako lepa nosečnica, se strinjaš? 😍

Po tem, ko se je Lea svojim oboževalcem nazadnje javila začetek septembra, je zdaj sporočila, da je pred dvema mesecema postala mamica. 

Po daljšem premoru se je svojim sledilcem javila z ganljivo objavo, v kateri je razkrila, kaj se je dogajalo trenutke po porodu.

Pa iiiii, no! Poglej, kako LEPA in velika je že hčerka Saše Lendero 😍

Preberi si spodaj:

"Po 2 mesecih je Julijan končno doma♥️ Niti v najhujših nočnih morah si ne bi predstavljala, da mi bodo otroka le nekaj minut po rojstvu odpeljali na intenzivni oddelek zaradi težav z dihanjem. Za mano je res težko obdobje😔 ki mi je popolnoma spremenilo pogled na svet. Zdravje je res na prvem mestu🙏 Materina in očetova ljubezen pa dela čudeže," je zapisala v svoji objavi.

Njeno PRVO fotografijo malčka si poglej spodaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Mederal (@leamederal)

Zadnjo nosečniško fotografijo je sicer objavila začetek septembra, kako lepa nosečnica je bila pa si lahko pogledaš spodaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Mederal (@leamederal)

Že veš, kdo je Lein srčni izbranec?

Lea je svojega srčnega izbranka (in sedanjega moža) spoznala pred več kot trinajstimi leti, večno zvestobo pa sta si obljubila septembra 2017 v Portorožu.

"Miha je izjemno ljubeč in pozoren, ceni vsako stvar, ki jo naredim zanj. Dve leti že živiva skupaj in moram reči, da sva od takrat še bolj povezana, pa čeprav so naju strašili, da bova šele takrat spoznala vse napake in da ne bova mogla več igrati princa in princeske, kot to baje počnejo pari, ki ne živijo skupaj," je povedala pred poroko leta 2017. 

Mladi družinici želimo veeeeeeliko srečnih trenutkov!

Fotografije: Dejan Maver