Kris Jenner na Twitterju naznanila, da je Kendall noseča (in njen odziv je za dol past' 🤣)

Ahahahahahahaha! Tole je mogoče samo v Kardashian-Jenner klanu. 

Kris Jenner na Twitterju naznanila, da je Kendall noseča (in njen odziv je za dol past' 🤣) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 3. 2021

Zdi se, da že ptički na vejah čivkajo, da je Kendall Jenner edina sestra klana Kardashian, ki še nima otrok. In na ta račun se je uspešna manekenka pošalila že večkrat.

A govorice o tem, da bo Kendall že kmalu zibala so vse glasnejše postale po novih epizodah oddaje 'V koraku z družino Kardashian', v katerih je Kendall postala varuška otrokom svojih sester, ter tudi malemu Acu, sinu družinske prijateljice Malike. 

TO je dekle, zaradi katere je Goran (Gospodin Savršeni) zapustil Hano!

Kot lahko predvidevaš, ji med pazenjem otrok ni šlo vse po načrtih, zato je njena mama Kris med ogledom novih epizod na Twitterju objavila spodbudne besede, ki so Kendall hitro spravile v zadrego.

Preberi, kaj je objavila:

Kris je na Twitterju čivknila; 'Kendall, ti imaš to 🍼," kar bi lahko nekdo, ki oddaje ne spremlja, razumel, da je Kendall noseča.

Prav zato je mamino objavo Kendall kar sama komentirala na svojem Twitter profilu in dodala, da njen Tvit izgleda kot najava njene nosečnost.

No, Kendall ni noseča, je pa v novih epizodah razkrila, da si želi otrok. ❤️

Kendall je zdaj sicer že nekaj časa srečno zaljubljena v košarkarja Devina Bookerja, ki igra za ekipo Phoenix Suns.

HU-DO! Splet je prepričan, da je TA znana Slovenka čista KOPIJA Paris Hilton (se strinjaš?)

Fotografije: Profimedia, POP TV