Kraljica Elizabeta II. je razkrila, kaj si misli o drami med Meghan Markle in njenim očetom

Reakcija kraljice Elizabete II na dramo Meghan Markle z očetom, je presenetila kraljeve strokovnjake!

Kraljica Elizabeta II. je razkrila, kaj si misli o drami med Meghan Markle in njenim očetom (foto: Profimedia) Profimedia
20. 9. 2018

Ko se je situacija med Meghan Markle in njenim očetom ravno malce umirila, je prah zdaj ponovno vzdignila kraljica Elizabeta II in (prvič) razkrila, kaj si o vsem tem zares misli.

Za Meghan Markle so pretekli meseci bili izredno stresni. S poroko s princem Harryjem je postala del kraljeve družine, kar je s seboj prineslo ogromno novih pravil, obveznosti in odgovornosti. Javnost in mediji zato budno spremljajo vsak njen korak in morebitne spodrsljaje.

Prvo večjo dramo pa je že kmalu po poroki sprožil njen oče, ki s svojimi izjavami in razkrivanjem zasebnih pogovorov polni naslovnice revij. Meghan so v bran in oporo stopili prijatelji, mama in pa seveda tudi princ Harry.

Do nedeavnega pa smo se lahko le spraševali, kaj si o blatenju kraljeve družine misli sama kraljica.

Us Weekly je poročal, da vir iz Buckinghamske palače navaja, da je bila reakcija kraljice Elizabete II popolnoma mirna:

"Nekatere bo morda presentilo, kako mirno je njeno veličanstvo v celotni zadevi. Meghan popolnoma podpira in razume, da na dano sitaucijo nima nobenega vpliva. Ve, da se je Meghan znašla v težki in stresni situaciji, in zato do nje izkazuje le pozitivna čustva."

Glede na to, da je Thomas Markle v svojem 9-urnem intervjuju razkril mnogo stvari v povezavi s kraljevo družino, nas preseneča, da kraljica ostaja tako mirna.

Vedeli pa smo, da bo Meghan stali ob strani, saj se odlično razumeta. O tem smo več zapisali v tem članku.

Vir: Cosmopolitan.com

Foto: Profimedia

Preberi še: FOTO: Pravljični utrinki poroke Sanje Grohar Kovič

Priporočamo tudi: TO je ključni modni kos te jeseni! (+ kako ga nosi Gigi Hadid)