Kraljica Elizabeta bo dobila novega vnuka! Kraljevi par naznanil, da je v pričakovanju!

Jaaaaaaa! Nov kraljevi dojenček je na potiiiii! 👼🏼

Kraljica Elizabeta bo dobila novega vnuka! Kraljevi par naznanil, da je v pričakovanju! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 9. 2020

V zadnjih mesecih se zdi, da so novice iz kraljevega dvora v veliki meri usmerjene k poročanju o škandalih princa Andrewa, zato je novica novi kraljevi nosečnosti kot mavrica po koncu nevihte! 🌈

Čeprav je medijska pozornost uperjena k trebuščku Meghan Markle in Kate Middleton, je srečno novico tokrat naznanila princesa Eugenie, sestrična princa Harryja in Williama.

Veselo novico so delili na uradni strani Buckinghamske palače. Kako, pa si preberi spodaj:

"Njena visokost princesa Eugenie in gospod Jack Brooksbank z velikim veseljem sporočata, da na začetku leta 2021 pričakujeta otroka. Vojvoda Yorški in Sarah, vojvodinja Yorška, gospod in gospa Brooksband ter kraljica in vojvoda Edinburški so navdušeni nad veselo novico," so zapisali. 

Kako lepoooo, kajne?

Sicer pa je veselo novico na Instagramu delila tudi princesa Eugenie. Kako ljubka je njena objava si lahko pogledaš spodaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Spomnimo te lahko, da sta se Eugenie in njen srčni izbranec Jack poročila 12. oktobra 2018.

Njuna poroka je bila zeloooo imenitna, saj sta na kraljevem posestvu gostila več kot 800 gostov, med njimi tudi številna znana imena.

Princesa Eugenie je deveta v vrsti za britanski prestol, njen srčni izbranec pa je pred njuno poroko bil lastnik londonske diskoteke, ter uvoznik.

Čestitke mlademu paru! 😍

Fotografije: Profimedia