Kraljevo osebje razkrilo, kako v resnici živi Meghan Markle

Se ti njene navade zdijo kraljeve, ali bi bila kaj takšnega 👇🏼 pripravljena početi tudi sama? 

Kraljevo osebje razkrilo, kako v resnici živi Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
13. 10. 2019

Meghan Markle, nekdaj uspešna igralka, danes pa vojvodinja Susseška, ima zelo zanimivo jutranjo rutino. Nedavno so skupaj s Harryjem in njunim sinom Archiejem obiskali Afriko, Meghan pa naj bi se svojih jutranjih navad držala že več let, tudi med kraljevimi potovanji. 

Po jutru se dan pozna!

Njena budilka zvoni že ob 4:30. Takrat, ko večina izmed nas še sladko spi. Mogoče se le obrnemo na drug bok. 😉 Meghan je zgodnje vstajanje prišlo v navado že med igralsko kariero, česar se drži še danes. Na svojem nekdanjem blogu Tig je nekoč zapisala, da jutra določajo, kako bomo preživeli dan.

Te morda zanima tudi: "Kar Meghan mi reč'te" (mesečna izkušnja naše spletne urednice, ki je živela kot Meghan Markle)

Ko vstane, se najprej loti joge, ki jo je vzljubila zahvaljujoč svoji mami. Doria Ragland je namreč učiteljica joge. Poleg tega se Meghan navdušuje tudi nad pilatesom, tekom in drugimi oblikami športa.

Brez zajtrka ne gre …

Že ob peti uri zjutraj se vojvodinja loti pisanja in odgovarjanja na e-pošto, pripravi pa si tudi zajtrk. Njen začetek dneva vključuje zdrav obrok - velikokrat si pripravi ovseno kašo ali acai sklede, rada pa ima tudi omlete. Njami! Dejstvo, ki nas je najbolj šokiralo: izogiba se kofeinu.

Rachel Zane Usa GIF by Suits

Za hitrejše prebujanje ali poživitev čez dan ima Meghan (namesto kave) pripravljeno tudi playlisto skladb, ki jo spravijo v še boljšo voljo. Na njej najdeš pesmi skupine The Jackson 5, Ingrid Michaelsona, Janelle Monae ter drugih indie izvajalcev.

Na njenem seznamu je tudi Maggie Rogers:

Pripravila: N.M.
Fotografije: Profimedia

Preberi še: Je Meghan Markle RES ponovno noseča? Zaradi tega 👇🏼 so strokovnjaki prepričani, da je
Priporočamo tudi: Meghan Markle se vrača pred kamere, tokrat s princem Harryjem in malim Archijem