ŠOK! Goran Dragić naj bi se po osmih letih zakona LOČEVAL (to je VSE, kar vemo!)

Oh, neeeee! 😔💔

ŠOK! Goran Dragić naj bi se po osmih letih zakona LOČEVAL (to je VSE, kar vemo!) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 9. 2021

Kot strela z jasnega so udarile govorice, da naj bi se naš vrhunski košarkar Goran Dragić in njegova soproga Maja razšla.

Košarkar naj bi se tudi že preselil v svoje stanovanje, njegovi kolegi pa naj bi bili nad nastalo situacijo precej zaskrbljeni.

Ljubezenska zgodba med Goranom in Majo se je začela že mnogo prej, preden sta si leta 2013 s civilno poroko obljubila večno zvestobo. Istega leta sta svojo ljubezen kronala še z rojstvom sina Matea.

Leto kasneje sta se poročila tudi cerkveno, in sicer v pravoslavni cerkvi ter se nato leta 2015 razveselila hčerke Victorie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Po koncu športne kariere bomo zdaj Filipa Flisarja gledali v TEJ ODDAJI (totalno nepričakovano!)

Maja je bila tisto dekle, ki je z Goranom hodilo še v času, ko je s starši živel v skromnem stanovanju v ljubljanskih Kosezah.

Leta 2008 ga je spremljala v Phoenix, kjer se je začela njegova ameriška košarkarska pravljica. In zdelo se je, da je prav tako pravljična tudi njuna ljubezen. Ki pa je očitno imela svoj rok trajanja, saj naj bi se v zadnjem času romantičen odnos med Goranom in Majo ohladil.

Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance tako doživlja spremembe na vseh življenjskih področjih. Lani je s svojo ekipo Miami Heat zaigral  v velikem finalu lige NBA, letos pa je po šestih letih zamenjal delodajalca in podpisal za Toronto Raptors.

Za več informacij o koncu njunega zakona bomo morali še nekoliko počakati, a vendar tako Goranu kot Maji želimo vse dobro. ❤️

Fotografija: Goran Antley

Vir: Govori.se

To so najlepše ZALJUBLJENE fotografije Luke Dončića in Anamarie Goltes (ker povedo več kot tisoč besed)