Konec je ugibanj! Franko in Svetlana (Zvezde plešejo) sta KONČNO odgovorila, ali sta PAR

Kaj zdaj to pomeni? 🤔

Konec je ugibanj! Franko in Svetlana (Zvezde plešejo) sta KONČNO odgovorila, ali sta PAR (foto: Instagram.com/franko_bajc) Instagram.com/franko_bajc
9. 8. 2019

Si se tudi ti ob pregledovanju družabnih omrežji spraševala, ali sta Franko Bajc, zmagovalec zadnje sezone Kmetije, in postavna plesalka Svetlana Cigoj, par?

Potem zagotovo NISI edina. ;) 

Priznamo, da se je vprašanje po glavi pletlo tudi nam, a kot poroča eden od slovenskih novičarskih portalov, sta Franko in Svetlana medijem zdaj končno postregla z odgovorom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc) on

Po tem, ko sta se skupaj pojavila na skoraj vseh medijskih dogodkih minule pomladi, skupaj pa sta preživela tudi del njunega poletnega dopusta, je plesni parček pojasnil, da sta le prijatelja, ter da se med njima ne plete nič več kot le to.

Radovedne posameznike pa sta obenem 'malce okarala', saj sta moški in ženska, ki skupaj preživita veliko časa (tako vsaj pravita), kljub vsemu lahko le prijatelja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc) on

Svetlana ima sicer ljubko družinico (poglej, kako so ljubki TUKAJ), prav tako pa na njenih družabnih omrežjih lahko večkrat ujamemo tudi njenega srčnega izbranca Mišo.

No, si takšen odgovor pričakovala ali sploh ne?

Fotografije: Instagram.com/franko_bajc

Preberi še: Slovenka je pisala 50 estradnikom - ne boš verjela, KDO (in kaj!) so ji odgovorili

Priporočamo tudi: OMG! Nikoli ne uganeš, kaj svetu sporočaš, ko nosiš ROZA barvo (nosila jo boš veliko REDKEJE!)