Kmetija, seks in rokenrol

Goran Breščanski, trenutno še aktiven tekmovalec v resničnostnem šovu Kmetija, je iz enačbe rokenrol, seks in droge izključil slednje, za katere pravi, da v njegovem življenju ni več prostora.

6. 11. 2009

Po pisanju revije Story naj bi svojo pozornost namenjal glasbi in hčerkama (8-letni Gaji in 6-letni Zoji), njegova strast pa ostajajo ženske.

Več jih je, lepše se imajo!

In trenutno spet srečno samski Goran se strastnih avantur z ženskami res ne brani. Čeravno sam trdi, da kadar je v zvezi, načeloma ostaja zvest, pa se kot samski enostavno prepušča toku. Izkusil naj bi že vse svoje spolne fantazije, tako da je med drugim priznal, da se je nekoč v svoji postelji naenkrat ‘zabaval’ s kar štirimi ženskami:

“Ponavadi se take stvari ne dogajajo po naključju, tako da je šlo za namerno dejanje. (smeh) Imeli smo se lepo, je pa vedno tako, da več ljudi se ima rado, lepše se imajo.”

Sicer pa si več o enem od finalistov Kmetije slavnih, Goranu Breščanskem, preberi v intervjuju, ki ga je dal za revijo Story.

Artur Štern in njegove kolumne

In ko smo že pri (domnevnih) finalistih Kmetije slavnih; ali veš, kdo je pred leti v uvodu ene od svojih kolumen, ‘Osel pred katedralo’, zapisal:

“Vsakdo od nas je že naletel na učenega bedaka.”

Ne?

... hja, sam dr. Artur Štern ;)

Sicer pa, več Arturjevih pop esejev najdeš v Men’s Healthovih arhivih: klikni tukaj!