Alena obiskala zaročenka Sana in mu z novico zamajala svet: "Sedaj, ko te ni bilo doma ..."

7. 12. 2023

To je zares žalostna novica, ki je nihče ne želi prejeti ... 😔

Resničnostni šov Kmetija se počasi približuje koncu.

Tekmovalci so vstopili v polfinalni teden in si s tem prislužili tudi prav posebno nagrado - obiskali jih bodo njihovi najdražji. Prvi je obisk prejel Alen Ploj, ko ga je po povratku z ogleda dvoboja na posestvu pričakala njegova zaročenka in dolgoletna partnerica Sana. Njenega obiska se je močno razveselil in ji stekel v objem. V 17-ih letih njune zveze namreč še nikoli časa nista bila tako dolgo brez kontakta.

"Z Alenom sva sicer navajena biti fizično narazen, saj sva morala že biti zaradi mojega študija in Alenove nogometne kariere. To je bilo čisto nekaj drugega, ker sva vseeno lahko bila v stikih. To, da se dva meseca nisva slišala, se nama je v 17 letih zgodilo prvič," je priznala Sana. 

Vendar njuno ponovno snidenje ni potekalo v znamenju popolne sreče, saj mu je zaročenka prinesla žalostno novico - v času, ki ga je Alen preživel na Kmetiji, je poginil njegov ljubljeni psiček Smoki

Ne spreglej:

Ta novica je Alena izjemno razžalostila in kasneje je dejal: "Sploh nimam besed. Ostal sem brez psa. Smoki mi je pomenil vse. Pa še ob Sani nisem bil, ko se je vse to dogajalo. Res me boli, da ji nisem mogel stati ob strani in se posloviti od psa. Tisti, ki imajo psa, vedo, kako se navežeš na njega. Pes je kot otrok."

Sana je kasneje priznala, da ni bila prepričana, da bi z njim delila žalostno novico, saj ni želela, da to kakorkoli vpliva na njegov nastop na Kmetiji.

Ko sta se umaknila na samo, da bi imela ob njenem prihodu malo zasebnosti, pa je planila v jok in mu vseeno povedala: "Sedaj, ko te ni bilo doma, je Smoki zelo zbolel in ga ni več". Na koncu pa mu je Sana za tolažbo in motivacijo rekla še: "Zdaj imaš še toliko večji razlog, da zmagaš za njega, ker drži tačke za tebe iz nebes."

Alen in Sana sta zaročena že od leta 2021, skupna pa jim je tudi ljubezen do športa, saj je ona po poklicu kineziologinja, on pa je nekdanji profesionalni nogometaš. ''Izbral sem tebe. In izbral te bom vedno znova in znova. Brez premora, brez dvoma, takoj. Še naprej te bom izbiral," je pred časom prelepe besede svoji lepotici na družbenem omrežju namenil Alen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sana (@sanagrahamidzic)

Njuna zgodba je tako zelo prečudovita. ❤️

Preberi še: Si nižje postave? Potem se moraš nuuujno izogibati teh 5 tipov škornjev

Priporočamo tudi: "Nečak je ves čas pri nas - šla sem k svakinji domov, tam pa naletim na prizor, ki ..." (zapis jezne Celjanke)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord